Endo_ro Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 Va salut, Am observat faptul ca a furca are urme de ulei. Pe partea stanga a inceput sa-mi scuipe uleiul pe afara. Este vorba de un CBR 600 f4i. Are cineva idee pe unde se pot schimba semeringurile si completa uleiul? Eventual costuri... in Bucuresti... Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endo_ro Postat Mai 19, 2011 Autor Share Postat Mai 19, 2011 N-am incercat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 Da, am eu idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 Un ciocan rezolva problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sharky66 Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 Sunt cativa care se ocupa cu dastea... Dar daca vrei un service bine pregatit si ieftin intra pe www.goracing.ro si ai acolo numere de telefon si adresa (la rubrica contact) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 Va salut, Am observat faptul ca a furca are urme de ulei. Pe partea stanga a inceput sa-mi scuipe uleiul pe afara. Este vorba de un CBR 600 f4i. Are cineva idee pe unde se pot schimba semeringurile si completa uleiul? Eventual costuri... in Bucuresti... Multumesc! mai ales de completat! bai frate! unii sincer sa fiu nu ar avea ce cauta pe motoare dupa mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate