gabriel.minciu Postat Iunie 30, 2022 Share Postat Iunie 30, 2022 Acum 17 minute, Nguyen a spus: Pai cine sa mearga cu motor de doi jumate cand pixdele deja merg de la sase sute in sus? Am creat un grup pe facebook acum SUZUKI TU250X VOLTY ROMANIA hai sa ne strangem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 30, 2022 Share Postat Iunie 30, 2022 1 oră în urmă, GoodKat a spus: Eu. Eram ironic dar la adresa altora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel.minciu Postat Iunie 30, 2022 Share Postat Iunie 30, 2022 Ai dreptate, si eu am mers pe motocilete de 600 si cred ca cu aceasta ma misc mult mai bine prin oras Eu am cumparat-o recent si nu am gasit manual de reparatie, nici pe net nu am gasit..la furca fata cat ulei trebuie sa bag? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate