road_runner 1400 Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 (editat) Pe traseul din titlul topicului as vrea sa stiu starea drumurilor, daca are cineva informatii despre bucati din acest traseu sau chiar despre tot. Ma intereseaza in special Rm Valcea-Tg Jiu, Tg Jiu-Petrosani----Brezoi. Multumesc. Mai pun o data traseul, se pare ca titlul fiind lung nu se vede in totalitate Buc - Rm Valcea - Tg Jiu - Defileul Jiului - Petrosani - Obarsia Lotrului - Lacul Vidra - Voineasa - Brezoi - RmValcea - Pitesti - Buc. Editat Mai 25, 2011 de phantom21042003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 Buc - Rm Valcea - Tg Jiu - Defileul Jiului - Petrosani - Obarsia Lotrului - Lacul Vidra - Voineasa - Brezoi - RmValcea - Pitesti - Buc. Buc - Rm Valcea asfalt bun, putin denivelat pe anumite curbe dar poti merge cu ce viteza vrei. Dar atentie foarte aglomerata portiunea Pitesti - Rm Valcea. Rm Valcea - Tg Jiu asfalt impecabil peisaje frumoase si destul de liber drumul. Tg Jiu - Petrosani centura Tg Jiu era praf groapa langa groapa, Defileul Jiului destul de denivelat (prost pentru o vitezana) In rest drumul Petrosani - Voineasa este in mare parte drum judetean, adica prost in cea mai mare parte, sunt si portiuni de unde a disparut asfaltul. Traseul care la-i ales este superb merita efortul, dar tre. sa ai un motor enduro turing. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Mai 28, 2011 Autor Share Postat Mai 28, 2011 (editat) Buc - Rm Valcea asfalt bun, putin denivelat pe anumite curbe dar poti merge cu ce viteza vrei. Dar atentie foarte aglomerata portiunea Pitesti - Rm Valcea. Rm Valcea - Tg Jiu asfalt impecabil peisaje frumoase si destul de liber drumul. Tg Jiu - Petrosani centura Tg Jiu era praf groapa langa groapa, Defileul Jiului destul de denivelat (prost pentru o vitezana) In rest drumul Petrosani - Voineasa este in mare parte drum judetean, adica prost in cea mai mare parte, sunt si portiuni de unde a disparut asfaltul. Traseul care la-i ales este superb merita efortul, dar tre. sa ai un motor enduro turing. Succes. Multumesc de info. 700 km, plecat la 7.30 sosit inapoi la 20.30 Buc -Tg Jiu drumul foarte bun. Tg Jiu -Petrosani, denivelat fara gropi, peisajele superbe din Defileul Jiului merita tot efortul. Petrosani-Voineasa-Brezoi, eh aici a fost nasol, pana la Voineasa drum de tara, cu asfalt din loc in loc rupt, de la Voineasa denivelat pana la Brezoi. M-am felicitat ca l-am luat pe murgu la galopat, a fost in elementul lui, deci Varadero rulz inca o data. Valea Oltului cum o stim, plina de tiruri, dar cu miros imbietor de salcami. Sa auzim de bine. Editat Mai 28, 2011 de phantom21042003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 28, 2011 Admin Share Postat Mai 28, 2011 Bogdane, sa inteleg ca as omori LT-ul daca as alege acelasi traseu? M-ar tenta, dar cu daca as da in toate gropile cu vaca asta care are juma de tona cu tot cu mine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Mai 28, 2011 Autor Share Postat Mai 28, 2011 Nici-o sansa Luigi, intre Petrosani si Voineasa e rupere!!! Unde am spus ca e denivelat drumul, daca nu aveam suspensia de pe Varadero imi pierdeam dintii pe acolo. Voie buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 sa inteleg ca as omori LT-ul daca as alege acelasi traseu? cam da. cu enduro touring pe anuite bucati pana in voineasa as fi preferat lipsa totala de asfalt decat ce "asfalt" era... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mennens Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Despre Petrosani - Obarsia Lotrului pot confirma ca e distrus complet. L-am facut anul trecut cu CBR-ul, dar este mult, mult mai prost decat Transalpina (portiunile neasfaltate). Asta si fiindca acolo unde era asfalt au mai ramas din el doar niste petice ca niste bolovani, inconjurati de noroi, pietris, apa si aluviuni aduse de pe versant de ploi. Gasesti o harta mai detaliata cu starea drumului la http://www.blackhelmets.ro/2010/08/02/peripetii-la-targu-jiu/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate