mununa Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 Ciao! Nu e vorba de vreo intrunire, dar cu siguranta e un eveniment moto: In data de 4 iunie 2011 se va organiza in Oradea al 4-lea curs gratuit de aprofundare a tehnicilor conducerii motocicletei sustinut de 2 instructori din strainatate! Vizitati site-ul nostru la adresa www.drakkar.ro/training , vedeti imaginile si filmuletele din anii precedenti, conditiile de participare, si daca doriti, completati formularul de inscriere. Va asteptam cu drag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 Faina treaba!numa bine va doresc!Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Ciao! Nu e vorba de vreo intrunire, dar cu siguranta e un eveniment moto: In data de 4 iunie 2011 se va organiza in Oradea al 4-lea curs gratuit de aprofundare a tehnicilor conducerii motocicletei sustinut de 2 instructori din strainatate! Vizitati site-ul nostru la adresa www.drakkar.ro/training , vedeti imaginile si filmuletele din anii precedenti, conditiile de participare, si daca doriti, completati formularul de inscriere. Va asteptam cu drag! trebuie sa ne inscriem sau venim pur si simplu la locul faptei ?! P.S. Nu stiu ce faci dumneata cu bicicleta aia rosie ..., functioneaza ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 degeaba vii la locul faptei. trebuie sa te inscrii pe site si vei fi sunat daca ai fost ales. Am participat anul trecut si merita!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mustaciosu2007 Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Ciao! Nu e vorba de vreo intrunire, dar cu siguranta e un eveniment moto: In data de 4 iunie 2011 se va organiza in Oradea al 4-lea curs gratuit de aprofundare a tehnicilor conducerii motocicletei sustinut de 2 instructori din strainatate! Vizitati site-ul nostru la adresa www.drakkar.ro/training , vedeti imaginile si filmuletele din anii precedenti, conditiile de participare, si daca doriti, completati formularul de inscriere. Va asteptam cu drag! Ca o parere . Ar trebui sa atasati o lista cu cei acceptati si pentru cei care din anumite motive nu pot fi contactati pe telefon sau pe mail. Multumiri pentru initiaiva si un sezon bun sa aveti.Am trimis si eu un formular completat pe adresa indicata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Iunie 4, 2011 Share Postat Iunie 4, 2011 Deci,fuarte tare!!! Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Iunie 4, 2011 Share Postat Iunie 4, 2011 Deci,fuarte tare!!! Multam. Sa nu-mi spui ca ai ajuns deja acas' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 (editat) nu,eram aproape de Sighisoara.Am ajuns pe la 2 AM la Slanic Prahova.Mai grav e azi,va trebuie sa plec la bucale,si nu stiu cum sa fac sa las mobra aici. a fost putin cam mult pentru mine ceea ce s-a facut la curs. ..ma dor toate cele. PS: multam si clubului Black Eagles,ca inteleg ca au avut un cuvant greu de zis la realizarea cursului. Editat Iunie 5, 2011 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lanti Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Salut, aici gasiti cateva poze de la curs: My link o zi buna in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate