asdfghjk Postat Mai 28, 2011 Autor Share Postat Mai 28, 2011 multumesc, ne-am intors, a fost misto. maine la cheile gradistei mergi? bag un topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian2009 Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 Frumoasa plimbarea de ieri ! M-ai frumoase si cele 2 BMW-uri noi noute ! Sa le stapaniti sanatosi si sa ne mai plimbam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 @Doru: sa-ti traiasca si sa aveti grija unul de celalalt! e superb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 dovada , cam contre jour dar tot frumoase ! dorim tinerilor posesori cat mai multi km fara probleme ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 29, 2011 Autor Share Postat Mai 29, 2011 multumim, multumim, pe we viitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 Frumoasa tura. Si eu vreau sa ajung la 2 Mai dar pana acum nu a fost vremea favorabila pt plaja. Cum era pe acolo, aglomerat? Plaja, plina de alge sau clean? Noi ieri am fost la Chieile Gradistei si am urcat pe drumul forestier pana la Fundata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 29, 2011 Autor Share Postat Mai 29, 2011 nu era aglomerat. cu apa, dupa cum te uitai - la dreapta digului plin de alge si jeg, in stanga parea curata, oricum in general mizera, la bulgari arata marea mai bine. e frumos la fundata, peisaj f misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 La cum il stiu eu pe Nea Mihaita...care se uita lung si de ceva vreme sta cam mult intre BMW-uri...la anul isi ia 2 GTL-uri de 1600 sau un GT si un GTL :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 30, 2011 Autor Share Postat Mai 30, 2011 La cum il stiu eu pe Nea Mihaita...care se uita lung si de ceva vreme sta cam mult intre BMW-uri...la anul isi ia 2 GTL-uri de 1600 sau un GT si un GTL :) nu cred, zice ca-i plac asiaticele, ca-i sug degetele de la picioare si-i fac fel de fel de chestii, cu europenele astea cica e mare plictiseala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian2009 Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 dovada , cam contre jour dar tot frumoase ! dorim tinerilor posesori cat mai multi km fara probleme ! Multumim Victor ! Stiam eu ca daca faci poze tu, cu siguranta nu uiti sa le postezi ) Asa cum spuneam si Doru, la cat mai multe iesiri in week-end ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate