fratelescris Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 In primul rand - salut toti membrii acestui forum...iar in al doilea rand - va rog sa ma ajutati cu un sfat : de unde pot sa mi achizitionez un parbriz Givi touring? Am o Honda Silver Wing 600cc. Daca stiti vreun site ceva...sau vreun magazin prin bucuresti sau daca aveti idee de orice alta sursa va rog sa mi transmiteti si mie. Eu am gasit undeva dar era la un pret exagerat....adica 200 euro...cand el este undeva la 100-120 euro. Astept raspunsurile dumneavoastra, si va multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 vezi aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fratelescris Postat Iulie 14, 2011 Autor Share Postat Iulie 14, 2011 Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate