el_nynios Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 are cineva cont pe ebay.uk si da comenzi de pe respectivul site ? ma poate ajuta cineva sa imi comande o piese de moto e acolo . platesc deranjul sau ofer pese nipru daca e nevoie . daca e cineva dornic sa ma ajute cu o comanda as fi recunoscator . multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 are cineva cont pe ebay.uk si da comenzi de pe respectivul site ? ma poate ajuta cineva sa imi comande o piese de moto e acolo . platesc deranjul sau ofer pese nipru daca e nevoie . daca e cineva dornic sa ma ajute cu o comanda as fi recunoscator . multumesc ce anume vrei dp ebay? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Mai 28, 2011 Autor Share Postat Mai 28, 2011 ce anume vrei dp ebay? un drak de starter clutch" pr gsxr si gisisem vreo cateva pe ebay.uk la preturi bune . si eu am cont si nici nu am mai comandat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 un drak de starter clutch" pr gsxr si gisisem vreo cateva pe ebay.uk la preturi bune .si eu am cont si nici nu am mai comandat . Daca vinzatorul nu are optiunea plata prin PayPal nu-ti mai bate capul. Transferul de bani costa de la 20 Euro in sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Mai 28, 2011 Autor Share Postat Mai 28, 2011 Daca vinzatorul nu are optiunea plata prin PayPal nu-ti mai bate capul. Transferul de bani costa de la 20 Euro in sus. .. din ce in ce mai frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 toti folosesc paypal pe ebay... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Mai 28, 2011 Autor Share Postat Mai 28, 2011 astai diavolul de angrenaj ... http://cgi.ebay.co.uk/Suzuki-GSXR750-W-WN-Engine-Starter-Clutch-Assembly-/120534668656?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item1c106d1570 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 asta nu trimite decat in uk,cauta unul care are la shipping ,,international'' si care iti da shipping quote sa stii cat te costa acasa la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Mai 28, 2011 Autor Share Postat Mai 28, 2011 asta nu trimite decat in uk,cauta unul care are la shipping ,,international'' si care iti da shipping quote sa stii cat te costa acasa la tine. am inteles ms de idee mai insist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 poti sa le scrii chiar daca zic ei ca trimit numai in uk, poate poate te ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 astai diavolul de angrenaj ... http://cgi.ebay.co.uk/Suzuki-GSXR750-W-WN-Engine-Starter-Clutch-Assembly-/120534668656?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item1c106d1570 deci piesa e 16.99 si posta pana la mine 9.99=27 lire plus posta pana in romania zic eu undeva intre 20-30(cred ca are ceva greutate piesa) daca trimiti banii astia la mine in paypal te ajut fara nici un comision.probabil posta pana in ro se poate si mai ieftin dar as vrea sa ti-o trimit cu asig. in czul in care nu ajunge macar sa recuperezi banii..sa nu zici dupaia ca am luat banii si piesa nici urma de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Mai 29, 2011 Autor Share Postat Mai 29, 2011 deci piesa e 16.99 si posta pana la mine 9.99=27 lire plus posta pana in romania zic eu undeva intre 20-30(cred ca are ceva greutate piesa) daca trimiti banii astia la mine in paypal te ajut fara nici un comision.probabil posta pana in ro se poate si mai ieftin dar as vrea sa ti-o trimit cu asig. in czul in care nu ajunge macar sa recuperezi banii..sa nu zici dupaia ca am luat banii si piesa nici urma de ea deci undeva la 50 lire tre sa trimit eu la tine .. prin paypal .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate