MANNIX-600 Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 ..mda...exemplele sunt clare..ne deplasam pe sosele ,,la noroc''...cat tzine-tzine...pana cand.. -eu merg CLAR pe mijlocul benzii mele, ca si cu masina...poa' sa ma sune, ii f. in g. //oricum am demaraj mai rapid ca orice masina... -treaba se impute la viraje, cand clar, vin peste mine..claxonez...oricum, nu ma dau la o parte... ..accident cu daune, merg pe civil apoi, la recuperare daune. ..nasol e cu gagile tinere si proaste, care schimba directia brusc, fara sa se asigure, vorbind la telefon...ca nu le potzi turti botul pe loc..ca unui tip...mor cand le vad ca niste cretine: nu v'am vazut...//aveati viteza maaaaare..//imi pare rau..///da' eu aveam prioritate de dreapta (intrand pe roshu la stop..)..//n'am vazut ca era roshu'..//sau, cum e la Gloriei cu buc. noi, aia care intra de pe gloriei pe VERDE aproape sunt luati pe sus de cei care vin dinspre stradutza care se continua din contrasens, aia avand DOAR cedeaza trecerea--in opinia lor, cica ei au prioritate de la cei care intra PE VERDE..//etc... -le-a dat garcea permisu' c'au venit in fusta scurta si cu decolteu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 ..mda...exemplele sunt clare..ne deplasam pe sosele ,,la noroc''...cat tzine-tzine...pana cand.. -eu merg CLAR pe mijlocul benzii mele, ca si cu masina...poa' sa ma sune, ii f. in g. //oricum am demaraj mai rapid ca orice masina... -treaba se impute la viraje, cand clar, vin peste mine..claxonez...oricum, nu ma dau la o parte... ..accident cu daune, merg pe civil apoi, la recuperare daune. ... Pai cum, bre, tocmai in curbe vin masinile peste tine? Mie mi se intampla exact pe dos, pe curbe ii pierd si pe linii drepte lungi ma ajung din urma toti idiotii care merg cu 120 in localitati si 180 afara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate