foxbat Postat Iunie 3, 2011 Share Postat Iunie 3, 2011 Ca tot e liber de la servici vinerea viitoare ma "obzoresc". Emileeeee veniti ? si iar mergem cu cuta care a mai crescut de nu mai incape in rucsac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sue Postat Iunie 3, 2011 Share Postat Iunie 3, 2011 schimbam rucsacul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iunie 3, 2011 Share Postat Iunie 3, 2011 Weekend-ul viitor nu este cel cu Rusaliile si liber luni? Vorbim saptamana viitoare poate venim si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Iunie 3, 2011 Share Postat Iunie 3, 2011 Si pe mine ma tenteaza. Nu stiu cum scapa doamna insa. Zic si eu la fel: vorbim saptamana viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 4, 2011 Autor Share Postat Iunie 4, 2011 oki doki bogdane, tu stii locul ca ai mai fost paote ca ne iese si de un nesseabar zilele alea. adi,ne auzim saptaman viitoare( din motive administrative si ..rusinoase s-ar putea sa nu am numarul corect de roti ( 4 in loc de 2.) dar vedem daca e, ziceti sa rezerv camarute ca ultima oara, stiti, se cam umpluse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Iunie 4, 2011 Share Postat Iunie 4, 2011 Foxule, tot spre Bulgaria planuiam si noi sa ajungem. So, poate mergem si noi in Obzor. Noi cred ca o sa mai dam o tura, doua prin zona pe 2 roti, dar macar seara si dimineata mi-ar place sa stam si noi impreuna la o bere ceva. Cat e cazarea acolo unde vreti voi sa mergeti ? Si zi-mi si mie 2 vorbe de Obzor ala, cum arata, ce e de facut pe acolo. Pe noi ne batea gandul initial sa incercam sa stam chiar in Nesebar, pe peninsula, ca avem o gramada de chestii de facut pe acolo si fara sa urcam pe motor. Dar e inca negociabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 14, 2011 Autor Share Postat Iunie 14, 2011 Foxule, tot spre Bulgaria planuiam si noi sa ajungem. So, poate mergem si noi in Obzor. Noi cred ca o sa mai dam o tura, doua prin zona pe 2 roti, dar macar seara si dimineata mi-ar place sa stam si noi impreuna la o bere ceva. Cat e cazarea acolo unde vreti voi sa mergeti ? Si zi-mi si mie 2 vorbe de Obzor ala, cum arata, ce e de facut pe acolo. Pe noi ne batea gandul initial sa incercam sa stam chiar in Nesebar, pe peninsula, ca avem o gramada de chestii de facut pe acolo si fara sa urcam pe motor. Dar e inca negociabil. aoleu, ..brutus e o statiune de pensionari cu catei si purcei incerc sa fie, cum scrie mai sus, cam 15 e dubla uite, recente, https://picasaweb.google.com/1100master/Paste2011?authkey=Gv1sRgCKOOq_fCtYyTkQE# si sa nu intrebi care s din obzor, da ? gata, s a rezolvat emile, verificat, aveti camera stefane, la fel voi de vineri harea si poate adi, de sambata, si gata, s a umplut cazarea aia de o stiti.cine mai vine..cautam la fata locului sa fie soareeeeee huo la neseriosi data viitoare va faceti rezervarile singuri ca m-ati facut de ras. poze mai incolo sa va bagati unghiuta...a fost de vis ( marea caldta , soare perefct) https://picasaweb.google.com/1100master/ObzorDeRusalii?authkey=Gv1sRgCMLvlZqrnt6K0QE poz(n)elee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate