stefan_bz Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 (editat) Chiar daca vremea nu a fost perfecat turele pe care le-am facut au fost incredibil de frumoase. In prima zi am urcat la cab. Urlea si am coborat de acolo pe valea Pojorta, nu cred sa mai fi intalnit vreo astfel de coborare (grea) pana acum, mai ales dupa ploaie. Asa ca, urmare si a faptului ca am plecat tarziu, pe la 14.00, dupa ce a stat ploaia, nu am reusit sa incheiem traseul in aceeasi zi, am lasat motoarele sa doarma in padure si le-am luat a doua zi. In ultima zi am urcat din valea sebesului pe triunghi albastru si am coborat pe culmea Scoarta, asta dupa ce intentionam sa facem o tura mai lunga, prin Iezer, insa vremea nu ne-a ajutat. Oricum pentru cine vrea sa mai ajunga pe acolo... MERITA! Mai mult decat pot spune cuvintele: https://picasaweb.google.com/113590489348285522353/PrinFagaras35062011# Toate bune, Stefan Editat Iunie 5, 2011 de stefan_bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F0RCE Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 pozele spun totul, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hadiadrian Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 super poze super peisaj.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 bravo fetelor! Super tura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alpina_b1 Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 super tura. bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 bravo... bestiala zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Septembrie 10, 2011 Share Postat Septembrie 10, 2011 E extrem ce faceti voi, dar super fain. Totusi, cam periculos pe alocuri, cel putin din poze. La mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate