Blackrider Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 http://www.mynetmoto.com/motorradreifen.cfm/lang/ro/country/ro/anvelope_motociclete.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 caut un cauciuc de spate 240/40/18",second. 10x. TFB sa rezolvat,merci. vrea cineva camera pe 16" si 21"?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 Vand si eu daca este cineva interesat, o camera havy duty ( producator Haidenau) pt cauciuc 240/40/18 - 270/30/18 . Deasemeni am de vanzare si protectia dintre spite si camera, tot pt roata de 18" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metricmotion Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 Camere MICHELIN SI METZELER. Vedeti aici... /index.php?/topic/669482-camere/page__view__findpost__p__2970822 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 am rugamintea sa ma lumineze cineva in legatura cu dot-ul acestui cauciuc eu cred ca e 2011 nu e cam vechi pt unul nou cumparat?multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 am rugamintea sa ma lumineze cineva in legatura cu dot-ul acestui cauciuc eu cred ca e 2011 nu e cam vechi pt unul nou cumparat?multumesc Da e din 2011. Nou de aproape 4 ani, mai conteaza si conditiile de depozitare, parerea mea e ca e cam vechi.... Salutari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 mda si am facut comanda la magazin ca sa nu iau vechi de sh.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 in conditii de depozitare standard(depozit acoperit/temp constanta ),e ok pina in 7 ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 da dar daca nu stiu nici eu si nici vanzatorul....doar furnizorul si zice ce vrea el in avantajul lui clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 (editat) pai nu mai astepta atunci ,daca tot ai dat banii pt unu" nou",cere sa ti-l inlocuiasca cu unul mai "tinar"....de 1-2 ani. Editat Martie 15, 2015 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 asa am facut multam pt sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tomcip Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 de unde ai luat cauciucurile? și eu sunt în căutare... și parcă nu aș vrea un cauciuc cu un DOT din 2011. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALPIN Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 vreau sa schimb cauciucul pe fata la VN 800, dar am o dilema: va fi mai manevrabila motocicleta cu 110/90/16 fata de cel recomandat 130/90/16( stiu ca toti vor cauciuc mai lat , dar pe mine ma intereseaza sa fie mai manevrabila in oras), practic diferenta de 2 cm este insesizabila vizual, ca aspect-banuiesc, sau mai concret as vrea sa stiu daca cineva a facut o astfel de schimbare ? Multumesc celor care-mi vor raspunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 de unde ai luat cauciucurile? și eu sunt în căutare... și parcă nu aș vrea un cauciuc cu un DOT din 2011. eu sincer am cautat o anume marca,dimensiune si model in ultima vreme dar e plin internetul de saituri si oferte daca ai timp si rabdare gasesti.bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate