iacubovici Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Salut, am si eu o dilema. Am un Kawasaki Eliminator , doar ca e modelul care nu e dotat cu turometru in bord. am facut rost de un turometru de pe un GSXR din 1990 dar nu m-am prins cum sa-l leg. Turemetrul asta are 3 fire, alb, rosu si galben. Aveti careva ideea cum s-ar putea lega? am incercat in mai multe combinatii sa leg cele trei fire in aceste 3 punte: baterie + , baterie - si bobina de iductie. nu a miscat in nici un fel. Eventual daca are cineva Eliminatorul dotat cu turometru si se poate uita cum e legat, as fi profund recunoscator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Pai asa trebuie... poate ai gresit combinatia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 in manual exista schema electrica, dar e posibil sa nu se potriveasca. de exemplu, la Banditul meu intrarea in turometru da ceva de genul un puls odata la 10 ture de motor. trebuie sa existe o iesire dedicata din CDI care sa furnizeze acel semnal asa cum il asteapta turometrul. in plus nu te sfatuiesc sa te apuci sa-l legi la intimplare ca ai sanse chiar sa-l arzi, are un integrat inauntru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate