hadiadrian Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 a comandat cineva vreun carbtune de pe net cel cu 60 de lire???? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDCriss Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 (editat) a comandat cineva vreun carbtune de pe net cel cu 60 de lire???? multumesc "aparat de sincronizat carburatoru" nu exista ! ..ca sa "sincronizezi" ceva trebuie sa ai minim 2 (doua) chestii ... carburatoare de exemplu - studiaza aici: /index.php?/topic/66111-sincronizator-carburatoare/ la un moment se discuta si de carbtune http://www.carbtune.co.uk/carbdtls.html Editat Iunie 22, 2011 de CDCriss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Poate vrea sa sincronizeze omu 2 mobre de acelasi fel, ca sa mearga in rezonanta amandoua deodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hadiadrian Postat Iunie 22, 2011 Autor Share Postat Iunie 22, 2011 suzati-mi greseala.... dar un raspuns???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Da, la sectiunea asta, e un topic sus, se numeste pinned, acolo aflii cum sa iti construiesti singur un sincronizator cu max 15 ron care functioneaza mai bine decat orice altceva de pe piata Bine acuma, astea mai noi, dijitale, iti arata un smiley " " cand e in specs sincronizata mobra, iti arata si turatia motorului ca sa reglezi relantiul, dar furtunu cu ulei si cartea de fizica de-a 6-a la pagina cu Pascal is la fel de bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matti_dragomir Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Am comandat eu, mi-a ajuns in vreo 3 zile prin posta, transportul a costat vreo 2 euro, m-a ajuns cu tot cu o husa pentru aparat vreo 300 de lei, funtioneaza perfect, e foarte simplu de utilizat, din punctul meu de vedere merita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Incercat metoda cu furtun cu ulei pe vitezana, n-a carait nimic, s-au inteles de exceptie. Concluzie, as da banii aia pe carbtune, doar cand o sa mi se puna pata sa am un device "profesional" in garaj, in rest, merge de minune si cu metode romanesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Incercat metoda cu furtun cu ulei pe vitezana, n-a carait nimic, s-au inteles de exceptie. Concluzie, as da banii aia pe carbtune, doar cand o sa mi se puna pata sa am un device "profesional" in garaj, in rest, merge de minune si cu metode romanesti. o sa fii uimit sa vezi ca daca pui vreun aparat de asta minunat pe motor dupa ce ai sincronizat cu furtunu' o sa indice foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 o sa fii uimit sa vezi ca daca pui vreun aparat de asta minunat pe motor dupa ce ai sincronizat cu furtunu' o sa indice foarte bine. Testat de mine si chiar asa e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Nu o sa fiu uimit deloc, stiu ca asa se va intampla, deoarece pana la urma e acelasi pricipiu, singura diferenta ar fi ca aparatul are o cutie mai eye candy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Dane, de ce aburesti lumea? stim amindoi ca nu se compara furtunu' cu manometre din alea pe care eventual scrie "professional", ca sa nu mai spun ca sincronizatul dupa ureche sau cu nuiaua de alun le bate pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate