dNb Postat Iulie 16, 2011 Share Postat Iulie 16, 2011 --Ban??????...nu inteleg de ce...????? se citeste secvential, in diagonala sau pe deasupra??? nu se vede padurea de copaci???? o chestie mai normala/legala ca ce a scris nu cred ca exista...asta...sa fie greseala??? sau...ce? ...am subliniat poate se vede mai bine... ..si.. ,,tanti'' a raspuns la misto unuia care o fi zis ca echipamentul e asa...o optiune...DECI..???asa o fi??? ..parerea mea... pai da,echipamentul e o optiune,nu ma obliga nimeni(inafara de casca) ha ha ..loool Ok.. pai ia repede scuteru', slapii si bermudele si fugi la shaorma la Dristor. Cum mm sa sustii chestia asta!!! mm=m....i m..i probabil pentru asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frostal Postat Iulie 16, 2011 Share Postat Iulie 16, 2011 (editat) Draga SUZIE; Postul ei initial (sters datorita imaginilor din el) era pe pagina precedenta, intre al lui ianachim si al meu si suna cam asa: "OMGGGG cum frateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sa faci asa cvaaaaaaaaaaaa", urmat de o poza destul de nasoala (care, oricum, exista pe site-ul celor din Arad, nu inteleg de ce trebuia pusa si aici, desi au existat avertizari cu privire la imaginile explicite in nenumarate randuri - plus ca mi se pare o IMENSA lipsa de respect fata de persoana care a murit sa-i afisezi peste tot corpul rupt in doua). E un motiv indeajuns de bun sa incaseze un warning pentru exprimare elucubranta, pentru ogrish-style pictures si pentru trolling, right? I-am atras atentia cat de politicos am putut (check her signature) ca e un pic intarziata (si mintal, da, ca altfel n-ar scrie in halul asta si n-ar posta asa ceva), faza la care ea a replicat cu: ha ha ..loool Ok.. pai ia repede scuteru', slapii si bermudele si fugi la shaorma la Dristor. Cum mm sa sustii chestia asta!!! Echipamenul e un must dupa carnet. Happy now? Editat Iulie 16, 2011 de Frostal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Iulie 16, 2011 Share Postat Iulie 16, 2011 Imi pare rau de familia motociclistului, si sper sa fi trecut peste momentele astea...Si fiecare ajunge dupa cum merge. Ps: Ce cauta pozele alea ingrozitoare pe site fara nici o atentionare sau fara cenzura ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 (editat) @rob debruce - Porecla lui era Norbi... avea un BMW ursuleț vișiniu cu care făcea din astea: Multam fain..am fost si eu azi noapte pe tura si am aflat..lucra la un magazin de piese auto, Lupul Singuratic, cina este din Arad stie despre ce vorbesc, motorul, din cate am inteles era cumparat de aproximativ 1 luna si nu era inca achitat integral,nici casca nu era a lui, era imprumutata, nu avea permis tip A si in ziua fatidica a facut mai multe ture prin centru cu viteza mare. A accelerat pe bulevard vrand sa prinda toate semafoarele pe verde iar in intersectia respectiva a trecut pe rosu intrand in masina . A fost proiectat si ce s-a intamplat mai departe se stie. Cat despre pozele respective..asa cum spunea un coleg forumist, ar trebui afiste la scoala de soferi, date pe post si promovate...si nu ma refer numai la cei care fac A'ul ci la ceilalti participanti la trafic..sa nu credeti ca cei din accidente cu masina arata altfel sau nu se pot rupe in doua.Poate asa se va intra frica in oase si se va conduce preventiv. Editat Iulie 17, 2011 de rob_debruce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate