Madalin Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 Plecarea la 11 , destinatia Cheile Dobrogei! Punct de plecare Cernavoda! Dupa ce am ratacit drumul ( nu am vazut indicatorul) ,ne-am reorientat!!! Manastirea Celic Dere. Drumul super , vremea super , peisajul la fel ...... In total aprox 400 km! Cernavoda-M. Kogalniceanu-Saraiu-Celic Dere-Tulcea-Constanta-Cernavoda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 Foarte fain. Am facut sieu manastirile din Nordul Dobrogei mai la inceputul verii. Am vizitat in plus si Man. Cocosu si Man. Saon. As repeta oricand traseul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Postat Octombrie 24, 2006 Autor Share Postat Octombrie 24, 2006 (editat) Si noi ne-am intors pe traseul Manastirea Man , Cocosu , Niculitel etc. Poate ne luati si pe noi cand mai iesiti. Am fi incantati! Toate cele bune Editat Octombrie 24, 2006 de Madalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGE-GL Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Bravo!!! superb traseu. L-am facut si eu in vara asta de doua ori. Este o zona cu un aer extraordinar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate