CDI Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 Poze Poze Poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 Am fost si eu la Sinaia pe 21-22 da nu v-am vazut. In ce zona erati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 Ce face lumea cand altii sunt pe la nunti!!! Daca eram in Breaza...veneam si eu! Vad ca s-au strans si din ploiesti...si din bucuresti, comarnic, breaza...ce gasca frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 Ne-am intalnit pe drum. Noi eram 3 motoare [2 ciopere si un BMW F 650 rosu] si veneam dinspre Brasov spre Cheia. M-a distrat rau Gixxeru [nu stiu cine e] care a salutat in stil MotoGp [aplecat pe dreapta mult si mana stanga sus] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDI Postat Noiembrie 2, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2006 Credeti ca dupa trecerea masinilor cu sare in iarna asta va ramane acelasi traseu impecabil pe Cheia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 /index.php?...t&id=123532 Poza asta este cam funny parca prea mult iesit pt. unghiul de inclinare a motocicletei...eh poza de fitze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 Credeti ca dupa trecerea masinilor cu sare in iarna asta va ramane acelasi traseu impecabil pe Cheia ? Anul trecut nu tot cu sare au dat pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Stie cineva unde gasesc acest suport? Sau cine este proprietarul motocicletei? 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 Sau cine este proprietarul motocicletei? SORIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 (editat) SORIN Multumesc, i-am dat PM Editat Ianuarie 4, 2008 de Tytus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Multumesc, i-am dat PM acest suport e compus din 2 chestii: 1 menghina 'de lumini'. o pot lua de la cei care aduc lumini de studio, imi scapa numele lor, sau de la orice fotograf decent. manfrotto!!! 2 pe capatul ei am montat un cap de trepied 3d si pe el camera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 acest suport e compus din 2 chestii: 1 menghina 'de lumini'. o pot lua de la cei care aduc lumini de studio, imi scapa numele lor, sau de la orice fotograf decent. manfrotto!!! 2 pe capatul ei am montat un cap de trepied 3d si pe el camera. sal man am incercat si eu ceva filmari de pe motor JDa34gtH6aQ insa cele mai "stabile" imagini le.am luat cu o camera speciala montata pe casca si cu imtrare in camera recorder minidv cand am montat camera asta mica pe moto numai imagini miscate si neclare au aparut intradevar nu era asfalt coala de hartie eram pe drumul de calarasi spre vama veche cu un asfalt prost cum ies imaginile trase cu camera aia montata pe cadru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate