Sari la conținut

Politist "spulberat" de pe motocicleta de o soferita neatenta


route`66
 Share

Postări Recomandate

Nu prea cred ca un motopolitist ti-ar spune asa ceva, decat poate daca ai fi vinovat. Nu sunt partinitor, nici eu nu inghit politia pentru anumite derapaje, dar in acest caz nu cred ca ai dreptate. Sunt supusi cam acelorasi riscuri si stiu foarte bine cu ce ne confruntam, mai ales ca nu avem statutul, uniforma si motoarele lor in trafic. Si acestui om ii doresc sanatate !

 

frumos spus!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Doamne fereste, sa speram ca nu e adevarat...astora le mai place sa mai si exagereze...sanatate maxima motociclistului (eu unul asa il vad, ca un "frate" de trafic). Incetati sa mai acuzati aiurea , cei de pe moto sunt muuult mai fermi cu legumele din trafic si de multe ori iau apararea celor pe doua roti.SI lasand toate la o parte, nu uitati sa fiti umani si civilizati, mai ales cand in joc e viata unui om. Asfalt uscat !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Painkill3r

LAS SA PATEASCA SI EI CA NOI CAND PATIM ITI SPUN MILITIENII " TU AI FOST DE VINA CA ESTI MOTOCICLIST" NU A FOST O DATA CAND MI S-A SPUS ASTA . DUOPA CE UNU A TAIAT O CURBA SI M-A LUAT DE PE BANDA MEA SI APASA INCA PE ACCELERATIE SI DUPA CE O ALTA VITA A INTRAT PE ROSU SI AM INYRAT IN EA IMI ZICE MILITEANU , " AI AVUT NOROC CA ERAU MARTORI CA ALTFEL IAR TE PUNEAM PE TINE DE VINA .... ASTA E POLITIA DIN RO . SPER CA ACUM SA INTELEAGA SI SA MAI AMENDEZE VACILE SI (cuvant jignitor) CARE NU STIU CE E ALA UN SEMN DE CEDEAZA TRECEREA . SPER CA NU A PATIT NIMIC SI SA FIE MAI ATENT PE STRAZILE DIN RO CA VAI DE NOI PE STRAZI CU ASEMENEA SOFERI LA CARE TOT EI LE DAU PERMISUL

Frate tu ori esti prost .. ori esti prost... eu nu-ti doresc altceva decat sa fi politist la rutiera 2 saptamani. :kick:

In rest multa sanatate colegului pe 2 roti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...