Ulita Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Va salut, Am si eu o problema la semnalizare la o Honda Hornet,an fabr.2000.In timpul mersului am vrut sa dau semnal dreapta si a inceput sa functioneze ca si cand as avea avaria pusa(stanga dreapta).Motocicleta nu este nu este dotata cu avarie. Am desfacut intrerupatorul si l-am dat cu WD40,acuma merge cat de cat,dar in timpul mersului,cred de la vibratii incepe sa faca aceiasi chestie!. Care poate fi defectul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 intrerupatorul, sau dupa intrerupator papuci sau alte chestii care fac ca ramurile sa fie unite. Schema de conectare clasica este +12V > siguranta > releu(care nu are stanga sau dreapta) > switch care conecteaza ramura stanga sau dreapta sau nimic > o ramura(in caz de switch actionat) > masa. Daca switch-ul conecteaza ambele ramuri, o sa palpaie ambele ramuri, dar in general se modifica frecventa pe rapid, sau se arde siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Ai un contact prost undeva. Poti curata butonul de semnalizare de pe ghidon, insa daca asta nu ajuta, e posibil sa se atinga undeva pe instalatie firele de stanga-dreapta. Cel mai probabil acolo unde se conecteaza semnalele spate sau la bord, daca ai un singur martor si s-a ars Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Iulie 21, 2011 Autor Share Postat Iulie 21, 2011 Va multumesc pentru sfaturi,sper sa-i dau de cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate