Sari la conținut

Ulita

Super Membru
  • Număr conținut

    1.044
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ulita

  1. Ulita

    BURSA LOCALA Brasov

    Va salut,am de vanzare un filtru aer Hiflo cod:4917,absolut nou in cutie.Pret 50 lei,eu l-am cumpărat ptr.o Yamaha FZ1,dar cred ca se potrivește si pe alt model.Si cauciuc SH,in stare foarte buna 190/50/17 Michelin 2CT,dot 2013.Pret 150 lei.Relații la tel.0729161121
  2. Nu are nimeni nr.de tel a lui Romica din Codlea?Am si eu de confecționat niste suporți ptr.genti laterale textile.
  3. Cred că-mi cumpăr 2 genti textile laterale,capacitate 40 l si am deja o geanta cu magneți ptr.rezervor de 35l.Cred ca sunt si ceva dezavantaje,dar așa nu stric nici aspectul motocicletei si se pot pune si da jos foarte repede.
  4. Bugetul ari in jur la 1000 lei tot pachetul suport prindere,placa prindere,top case si spătar pasager.Iar ca mărime as vrea sa intre 2 caști.
  5. Va salut,după cum spune si titlu ma interesează ce alegere sa fac pentru motocicleta mea o Yamaha FZ1 Fazer-2007,top case mai mare sau mai mic?.De la Givi nu am posibilitatea mai mare de 37l,este prinderea monolok.Ar fi cat de cat ok ca si mărime si volum,sau recomandați ceva mai mare.Aștept părerile voastre.Numai bine!
  6. Va salut,vreau si eu sa-mi comand o casca Scorpion EXO 2000 AIR SHIFTER,ma puteti ajuta va rog cu ceva pareri despre aceasta casca.Daca port marimea M de obicei,trebuie sa-mi comand L?.Va multumesc!
  7. Nu ai ce sa repari la el,trebuie inlocuit.
  8. Multumesc TNG,sper sa rezolv. » Post actualizat in 31 Jul 2016 16:23 Domnu Taz,numai tu puteai sa faci asa caterinca!!!Ca de sfat,binenteles ca nu te pricepi,asta sigur 100%
  9. Va salut,am si eu o nelamurire in privinta martorului abs care sta aprins in bord.Motociclete este o Yamaha FZ1 Fazer 2007.Mentionez ca sta aprins de cand am fost cu ea la spalatorie,sa fi intrat apa pe unde nu trebuie,gen senzor,etc ?
  10. Mersi fain! Cred ca varianta 1 este cea mai buna(am intrebat si la fisc si a spus ca se poate)
  11. Va salut,as vrea si eu va rog ceva sfaturi de la cunoscatori.Vreau sa cumpar o motocicleta de la mine din oras,respectiv BV.Baiatul de la cine vreau sa o cumpar a luat-o din CT si nu a trecut-o pe nume nici la fisc,are doar CV si fiscalul de la cel din CT.Eu cum trebuie sa procedez sa fie bine?
  12. Da bateria jos si o mai pui din cand in cand la incarcat.La primavara o montezi pe motocicleta si o pornesti.
  13. Si pe mine m-ar interesa acest aspect.Rog detinatorii de aceste modele sa ne ajute daca se poate! Multumesc anticipat!
  14. Poate sa fie si din 2015,daca nu ai grija de ea.
  15. Daca tot se discuta aici de motoarele de 1000,imi puteti spune si mie va rog,ce stiti despre motorul de FZ1S,an fabricatie 2006-2010.Ma intereseaza fiabilitatea,consum si apropo care sunt valorile de compresie pe fiecare cilindru?.Va multumesc, La Multi Ani!
  16. Ai idee cumva unde pot gasi cras-bar si la ce pret?.Multumesc inca odata.
  17. Iti multumesc mult @GBV,chiar imi sunt de ajutor aceste sfaturi.Eu am 1,72 inaltime,nu cred ca ar fi o problema cu protectia la vant.Cum lumineaza farul noaptea,ce fel de becuri are?.Cati CP. are?,ce fel de cauciucuri folosesti tu pe motocicleta?Se pot monta si alte accesorii pe ea?,gen placa +topcase central,crash-bar,bug-spoiler tevi evacuare,cric central,etc.
  18. Multumesc mult,exact diferenta dintre cele 2 modele ma interesa,V-strom si TDM.
  19. Multumesc@G B V. Ma intereseaza fiabilitatea,costurile de intretinere,consum,cum se comporta in oras,drum lung cu pasager,etc!
  20. Va salut,ma puteti ajuta va rog cu ceva sfaturi in privinta modelului Yamaha TDM 900i my07,an fabr. 2007.Ma bate gandul sa trec la acest model de motocicleta si am zis sa cer sfaturi de la cineva care are si a mers cu acest model.Mentionez ca nu sunt incepator.Va multumesc!
  21. Va salut,am si eu o nelamurire in privinta inmatricularii unei motociclete.Motocicletaeste cu nr. de SM,(ultimul propietar din CI.)A fost vanduta la Brasov,dar noul propietar nu inregistrat-o decat la fisc,eu acuma am nevoie doar de la cel din Brasov de certificatul fiscal?Are si de la cel din SM fiscalul,dar este expirat.Va multumesc anticipat!
  22. Va salut, Dupa ceva ani buni de motociclit pe modelele nached,as vrea sa trec la modelul Suzuki V-stom-650,an fabr. 2010 cu ABS.Imi puteti da ceva sfaturi va rog in privinta modelului?.Ma refer la plusuri si minusuri penrtu acest model,chiar se merita modelul cu ABS?(binenteles este mai scump fata de cel fara ABS).Mentionez ca toate motocicletele detinute de mine pana acuma au fost fara ABS.V-strom-ul pe care vreau sa-l cumpar arata si functioneaza destul de bine la prima vedere,km ar fi in jur de 21000,nu stiu cati de reali,dar asta este alta poveste.Pretul lui ar fi 4500 eur,cu mai multe accesorii(crash-bar,cric central,placa+top-case Givi,suporti laterali sidecase,indicator treapta de viteza,parbriz original suzuki).Astept sfaturile voastre,bune sau rele! Va multumesc anticipat! » Post actualizat in 04 Dec 2015 09:31 Modelele pana in 2010 cum sunt?
×
×
  • Creează nouă...