andrew Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Au pus role mai usoare si prinde mai mult ? nu era de prins mai mult, viteza lua, era vorba ca imi cupla tarziu a 2-a, de aia am zis ca plecam f incet cu viteza constanta vreo 15m dupa care se accelera puternic dint-o data. parctic mi-au pus la punct plecarea de pe loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 (editat) Cupla tarziu "a 2-a" ? Glumesti ? Ai Runner cu viteze ? Editat Mai 29, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pino_nrg Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 (editat) oameni cat costa un set de placute frana spate pt runner?....ca am nevoie urgent pt un tovaras. multumesc:D salut, eu am un set de placute de fata malossi . pret 50 ron luate de pe easyparts.nl , le-am comandat dar pana sa imi vina, cele pe care le aveam s-au dus de tot si a trebuit sa cumpar urgent , mai am un cric lateral si un set de scarite complet,daca te intereseaza da un tel .0726768993 ,0768041828 .bucuresti Editat Mai 29, 2008 de pino_nrg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 ma intereseaza de spate....si altceva ce -ar interesa ar fi un eleron pt ca vechiul s-a rupt cand l-am pus pe cricul acela central Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Si eu vreau un spoiler de Speedfight sa pun pe SR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 stie cineva de unde as putea face rost de asa ceva? nu imi ziceti de banda izolatoare ca nu imi iese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlaaad Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 pune banda de hartie pe far in ce forma vrei tu ... si i-ati un spray dinala de faruri si de stopuri si iti faci pe unde vrei !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 pune banda de hartie pe far in ce forma vrei tu ... si i-ati un spray dinala de faruri si de stopuri si iti faci pe unde vrei !!! nu prea as da pe far cu spray ms oricum daca titlul topicului ii "poze cu runnerul nostru" am sa bag si eu niste poze cu runneru meu ca nu mai am unde sa pun poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) Salutare, Am si eu o problema ca Runner-ul meu: e proaspat delimitat (1 luna jumate) si, de vreo 2 zile, incepand cam de la 65/h, aud un scartzait, de genul frecare metal/metal... nu stiu ce sa zic, cam cum ar fi un rulment spart/ciobit sau un ax neuns, care freaca la greu la turatii mai mari. Stie cineva ceva despre chestia asta? Am sa merg in service cat de curand sa aflu ce si cum, insa nu mi-ar strica niste sfaturi, chiar v-as multumi pt ele. P.S. Chiar azi am mers in spatele unei alt scuter Gilera (modelul asta: http://www.maxmoto.co.uk/images/gilera_runner_sp_50_1l.jpg al meu fiind modelul asta, 2007: http://www.hgbmotorcycles.co.uk/contents/m...allo%20Lime.jpg ) si auzeam cam acelasi sunet/zgomot, insa aproape constant si f strident, cam de la plecarea de pe loc. Sincer, ma gandeam ca nu-mi doresc deloc sa ajung in situatia respectivului. Editat Iulie 9, 2008 de andrew Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) Razvy, cu autocolant, dar n-am inteles niciodata de ce vehiculele au nevoie de pleoape. Mai bine ti-ai vopsi toba ca a cam ruginit andrew, ai mai verificat si tu rolele? Poate s-au uzat. De cand nu le-ai mai schimbat? Cureaua ai mai verificat-o? In ce stare se prezinta? Editat Iulie 9, 2008 de Clodius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Razvy, cu autocolant mersi pentru raspuns Clodius pana la urma am pus banda Razvy, cu autocolant, dar n-am inteles niciodata de ce vehiculele au nevoie de pleoape. Mai bine ti-ai vopsi toba ca a cam ruginit nu ii ruginita,ii arsa chiar azi mi-am luat un spray negru pt toba....cand o sa am timp am sa o vopsesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 andrew, ai mai verificat si tu rolele? Poate s-au uzat. De cand nu le-ai mai schimbat?Cureaua ai mai verificat-o? In ce stare se prezinta? ambele au fost verificate acum o luna jumate in urma, cand am delimitat scuterul. asadar rolele le-au schimbat atunci in service si sunt noi (Malossi) iar la curea s-a uitat mecanicul de acolo cand a umblat la role. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Cati km ai facut cu cureaua respectiva? Sa stii ca intr-o luna se pot intampla multe cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Acum 3 zile mi-am facut si eu pleoape la al meu Cu autocolant. Se gaseste la librarie sau la centre de-alea de imprimare. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Cati km ai facut cu cureaua respectiva? Sa stii ca intr-o luna se pot intampla multe cu ea. 3100km in total, 1100 de cand l-am delimitat, adica intr-o luna si ceva. cam cat ar trebui sa tina aprox. o curea in medie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 3100km in total, 1100 de cand l-am delimitat, adica intr-o luna si ceva. cam cat ar trebui sa tina aprox. o curea in medie? eu am aproape 10 000 km si inca ii buna cureaua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 (editat) stie cineva de unde as putea achizitiona o emblema pt. runner-ul meu? e vorba de cea de imediat deasupra farului. P.S. atentie! nu cea de aici: http://img297.imageshack.us/img297/562/runnerspzqb2.jpg ,ci cea de aici: http://www.mondomotoriblog.com/wp-content/...ner_my_2007.jpg mai precis arata in felul asta: http://www.supersvago.com/moto/images/logo_gilera.jpg a, si ma mai intereseaza un Top Case al carui sistem de prindere sa se potriveasca acestui model de runner. care are si la ce pret? platesc si dau si bere bonus. astept oferte. Editat Iulie 13, 2008 de andrew Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Parca vazusem pe sip-scootershop.com, scooter-attack.com sau scooter-center.com. Nu mai tin minte exact pe care dintre ele, dar cauta si tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 http://darycom.ro/produse/accesorii/steme/1/ si aduc orice de la rms.it aia pe care o au postata e simpla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Parca vazusem pe sip-scootershop.com, scooter-attack.com sau scooter-center.com. Nu mai tin minte exact pe care dintre ele, dar cauta si tu. Multumesc oricum pt ajutor, insa anuntul nu era dat pt. a primi raspunsuri de genul: "mai cauta si tu". sper ca nu ai impresia ca nu stiu ce-i ala net... am cautat si in gaura de sarpe pe internetul asta tot ceea ce ma interesa, doar ca speram la niscaiva oferte concrete, ieftine si rapide (de pilda, n-as vrea sa astept tz-shpe mii de luni sa-mi trimita mama dreaq de firma de nu stiu unde, un rahat de emblema de 2 lei). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Nu intelege gresit, nu te-am pus sa cauti pe tot netul, doar pe cele 3 site-uri si chiar nu-mi aduc aminte unde exact. Cred insa ca link-ul de la corado_c este cel mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 stie cineva de unde as putea achizitiona o emblema pt. runner-ul meu? e vorba de cea de imediat deasupra farului. P.S. atentie! nu cea de aici: http://img297.imageshack.us/img297/562/runnerspzqb2.jpg ,ci cea de aici: http://www.mondomotoriblog.com/wp-content/...ner_my_2007.jpg mai precis arata in felul asta: http://www.supersvago.com/moto/images/logo_gilera.jpg a, si ma mai intereseaza un Top Case al carui sistem de prindere sa se potriveasca acestui model de runner. care are si la ce pret? platesc si dau si bere bonus. astept oferte. hm, deci se pare ca, dintre atatia gilerishti, cu emblema/stema nu prea e loc... pe http://darycom.ro/produse/accesorii/steme/1/ am intrat si am scris 2 mesaje, de 2 zile, si nimic, niciun raspuns. insa despre Top Case, nimic? n-are nimeni? P.S. cu berea nu e de glumit, a ramas valabila oferta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandu Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 ..Salut....Mi-am cumparat un Gilera Runner 50 din 2004 sau 2005 nu stiu ca nu am talonu la el si cand merg cu el se aude un zgomot ciudat in cutie acolo unde ii cureaua si nush ce ar putea fii.....Alta problema ii ca nu merge numa 80 si cotu de la carburator ii cam crepat oare ala o fii de vina ca merge scooteru numa 80??...Va rog ajutatiima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 ..Salut....Mi-am cumparat un Gilera Runner 50 din 2004 sau 2005 nu stiu ca nu am talonu la el si cand merg cu el se aude un zgomot ciudat in cutie acolo unde ii cureaua si nush ce ar putea fii.....Alta problema ii ca nu merge numa 80 si cotu de la carburator ii cam crepat oare ala o fii de vina ca merge scooteru numa 80??...Va rog ajutatiima ai pus intrebarea asta pe 3 topicuri......mai baga si poze cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 ..Salut....Mi-am cumparat un Gilera Runner 50 din 2004 sau 2005 nu stiu ca nu am talonu la el si cand merg cu el se aude un zgomot ciudat in cutie acolo unde ii cureaua si nush ce ar putea fii.....Alta problema ii ca nu merge numa 80 si cotu de la carburator ii cam crepat oare ala o fii de vina ca merge scooteru numa 80??...Va rog ajutatiima vezi ca ai joc in pedala, trebuie sa o bucsezi acolo unde iese din capac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate