Karelys Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 Mda... vremea nu pare prea prietenoasa momentan. Eu una n-as pleca pe furtuna sau vant foarte puternic. Incercam sa amanam plecarea pt mai tarziu daca se mai indreapta vremea? Poate 14:00? Sau daca nu, pt maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarianDica Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 Salutare, am citit topicul si este exact ceea ce caut... pentru duminica se anunta ceva? varianta bucuresti - giurgiu mi-se pare cea mai buna. Daca se stabileste ceva si doriti sa ma primiti in gasca voastra rog sa ma contacteze si pe mine la nr 0760744111 sau marian_buc2004@yahoo.com. O zi frumoasa! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mythos Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 Salutare, plimbarica maine (duminica) in jurul capitalei: Valea Prahovei - Cheia - Valenii de Munte, cruiser-eala, plecare pe la ora 9. ne incadram la km, sunt pana in 200 km dus, pana in 200 intors Mobra se testeaza cel mai bine se serpentine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 mythos unde ne vedem la 9? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mythos Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 La 9 fara un sfert la Mol Otopeni. E ok? Ce-am uitat sa precizez e ca raman la Valenii de Munte la intoarcere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 k la 9 fara un sfert la mol otopeni.Nu-i prob ma intorc si singur.Ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbiggy Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 mda,... acum m-am trezit,... imi mananca serviciul tot timpul. sa ne lasati impresii daca si cum a fost. cind programam editia a 2-a ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 Acum o ora am ajuns acasa,a fost frumos.Traseu Bucuresti-Ploiesti-Brasov-Cheia-Valenii de Munte-Ploiesti-Bucuresti.Cateva opriri,pt tigara un suc si sa odihnim salele:D.Una mai lunga in Cheia unde am si mancat...Gabi(Mythos) a ramas in Valenii de Munte cum a si anuntat.Din Valenii de Munte a fost cam plictisitor m-am intors singur,dar am fredonat in casca ”in padurea cu alune”...=))Vremea a fost minunata,traseul la fel,asfalt impecabil.Poate next time ne strangem mai multi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mythos Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Pai cum sa fie - fain, iar editia urmatoare o sa fie si mai fain @NePlace cre' ca te-a gadilat rau manusa dreapta, ca vad ca ai facut vreo 3 sferturi de ora de la Valenii de Munte pana la Bucuresti cu aglomeratia aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Da,am mers destul de tare,era plictisitor si 2 la mana abia asteptam sa ling o bere rece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbiggy Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Domnilor,... jos palaria. Sper ca data viitoare sa fiu si eu liber si altii. Tinem legatura. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate