mielu Postat Ianuarie 11, 2005 Share Postat Ianuarie 11, 2005 poza 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Ianuarie 11, 2005 Share Postat Ianuarie 11, 2005 (editat) De la mine sa mai asteptati...Mi-e rusine de cum arata...Iar deocamdata nici nu mai merge,trebuie resegmentata....papa ulei de zici ca-i in 2 timpi!Oricum, pot sa ma laud ca am pus deja pe ea o gramada:vulturas pe aripa fata,parbriz,mansoane tip railroad,trusa de scule(sarmaluta) ,coburi, portbagaj, numar montat lateral,BOXE audio de 35W cu player cu hard de 6 giga.Urmeaza revopsirea,crash-bars ,modificata aripa spate,detectoru' de radar,intercomu' cu laringofoane,alarma cu senzor de perimetru si pager....si sa ma mai gindesc..... ..un cuptor de microunde? Editat Ianuarie 11, 2005 de Pannoniachopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Ianuarie 11, 2005 Share Postat Ianuarie 11, 2005 ...mda, si un "drink-holder" de la McDonalds. Hai mai baieti, ca nu punem cdplayere si alte nebunii, ci doar modificari minore. Si eu si Mielu, avem motoare la fel, si fiind destul de inalti trebuie musai sa ducem comenzile mult mai in fata, si sa renuntam la toba aia intermediara, ca nu suna a chopper. suntem perfect de acord cu Roby, adica old-school daca se poate, daca nu, minimul de cacaturi dar numa necesare... bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Ianuarie 11, 2005 Share Postat Ianuarie 11, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6a6d6u Postat Ianuarie 12, 2005 Share Postat Ianuarie 12, 2005 Motorul meu si nevasta mea. Drag Star 650,1999 toate modificarile sunt facute de mine cu piese cumparate din Louis si Hein Ghericke. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 12, 2005 Share Postat Ianuarie 12, 2005 ăsta-s eu ...cu Ţărănoiul (Vulkanul meu)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 12, 2005 Share Postat Ianuarie 12, 2005 şi ăsta-i Ţărănoiul singur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 28, 2005 Share Postat Februarie 28, 2005 (editat) kawa vn750a,1990,culoare negru metal transmisie cardan motor 44kw/170km/h 4T racire aer/apa cutie 5 vit. 100/19" fata 150/15"spate comenzi avansate,ghidon în T-bar cu semnalizări încorporate+raisere "înalte" far schimbat (cu ledurile de bord încorporate)+un singur ceas(un kilometraj micuţ) oglinzi Yamaha -primul lucru pe care-l schimb când intru în bani coburi homemade spate,geanta scule fata. modificat şaua, cadrul în partea de spate şi implicit aripa spate+stop Highway Hawk nu mai ştiu, deocamdată asta îmi vine în minte! Editat Februarie 28, 2005 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
criofix Postat Februarie 28, 2005 Share Postat Februarie 28, 2005 Dragilor ma simt obligat sa postez si eu macar o poza cu micutza...., dar pozele pe care le am cu ea sunt de cand era inca a nemtoaicei Am cam renuntat la spatar pt a doua sa (pt nevasta, noroc ca-i palce pe motor) Modificari, in afara de accesorii, are 6 gauri pe fiecare toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
criofix Postat Februarie 28, 2005 Share Postat Februarie 28, 2005 Felicitari la totzi!!!!!!!!!!! Avetzi motoare frumoase!!!!!! Sa avem in anul acesta cat mai multa vreme si timp pt ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 1, 2005 Autor Share Postat Martie 1, 2005 Dragilor ma simt obligat sa postez si eu macar o poza cu micutza...., dar pozele pe care le am cu ea sunt de cand era inca a nemtoaicei Am cam renuntat la spatar pt a doua sa (pt nevasta, noroc ca-i palce pe motor) Modificari, in afara de accesorii, are 6 gauri pe fiecare toba ok frumos motor..dar poa cu tine unde este? pune si o poza cu tine sa stim cu cine stam de vorba salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 1, 2005 Share Postat Martie 1, 2005 da mah criofix.....chiar clujan esti?....sau manashturean?hehehehe B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 2, 2005 Autor Share Postat Martie 2, 2005 da mah criofix.....chiar clujan esti?....sau manashturean?hehehehe B. daca este din manastur ar trebui sal cunoasca pe BONO ))) chiar sunt curios in ce zona a clujului locuieste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
criofix Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 Dragilor....., din manastur am plecat de mult!!!! Frumos cartier, acuma sunt in marasti,.... dar apropo roby, parca era vb sa nu schimbam subiectul, din cate am inteles, nu era vb de motoare? Black, imi pare rau dar nu il cunosc pe Bono, ar trebui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 me and my indian scout750 '41 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 am vazut ca se discuta altceva pe aici ... am aparut shi eu cu nishte poze ....la subiectul topicului .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 3, 2005 Share Postat Martie 3, 2005 "Black, imi pare rau dar nu il cunosc pe Bono, ar trebui? " Criofix....Roby zicea de Bono ,nu eu..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Martie 3, 2005 Share Postat Martie 3, 2005 asa era la CT 2004 dupa kre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Martie 3, 2005 Share Postat Martie 3, 2005 ...,am aruncat motoru pe cadru care abia-l terminasem... si as un transplant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Martie 3, 2005 Share Postat Martie 3, 2005 si... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Martie 3, 2005 Share Postat Martie 3, 2005 si..io cu.....burta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 3, 2005 Autor Share Postat Martie 3, 2005 si..io cu.....burta intresant niprul.....nu ai cumva vreo poza mai recenta ca dupa cum se vede dupa data pozei au trecut doi ani deja....tot asa iti este motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daw_hanson Postat Martie 5, 2005 Share Postat Martie 5, 2005 Sa ma bag si eu in seama... Kawasaki Vulcan, 400cc, din '95, fara modificari majore, in poza asta doar ce reusisem sa-l trantesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daw_hanson Postat Martie 5, 2005 Share Postat Martie 5, 2005 Si inca o poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 6, 2005 Autor Share Postat Martie 6, 2005 hai mai curaj prezentativa ca mai sunteti destui ce aveti chopper si nu stim nimic despre voi si nici chopperul cel aveti nul stim:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate