raducanescovan Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 merci mult de poze... sunt mai mult decat graitoare... toate bune si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragunov Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 ei,acu' dupe ce ne-ai dat mura in gura n-as vrea sa fiu magar dar...o pozica cu suportii pentru ele se poate? raman dator!iar ideea si realizarea sunt extra! numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat August 31, 2011 Autor Share Postat August 31, 2011 Pana fac poze mai clare cu suportii, inspira-te din pozele astea ! sunt cele mai reusite in care se vad suportii, iar motorul albastru e tot freewind, suportul lui fiind ca model pt al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragunov Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 multam fain de tot!cand ne-o ajuta Domnu' sa ne intalnim dau cel putin o bere!si drept multumire cand voi reusi sa le confectionez pun pe ele cate un stiker mare cu copyright shooty13cris pe ambele si unu' sub numar!numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 reply genial !!! ------------------- parcul din HR merita toti banii! Acolo se pot scoate poze de NGeo, acolo daca nu-i aglomeratie poti sa-ti incarci bateriile. Ma incanta pozele de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Septembrie 2, 2011 Autor Share Postat Septembrie 2, 2011 @ dragunov Buna asta cu copyright-ul )) @ vladdygo Merci de aprecieri ! Intr-adevar e superb acolo. Sunt multe trasee pe care le poti face, noi l-am ales pe cel mai scurt. Cred ca o zi intreaga ar fi de ajuns sa vezi tot ! PS: imi place si excursia ta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate