kyk Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Cumpar kit stickere pt AT negru, PM sau mail la icbilan@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 (editat) incearca sa cauti imaginile care le vrei pe Internet sub forma vectoriala (de genul asta) si apoi mergi cu ele la orice firma care face stickere. Editat August 9, 2011 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 incearca sa cauti imaginile care le vrei pe Internet sub forma vectoriala (de genul asta) si apoi mergi cu ele la orice firma care face stickere. Da, sa-ti iasa din alea de se decoloreaza in 2 luni, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 daca folosesc materiale de calitate si apoi sunt date cu lac sunt sigur ca tin foarte mult timp! Pe fosta mea moto nu s-au decolorat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Salut. Cu imagini vectorizate sa te duci. Eu asa am facut la sfarsitul anului trecut, inca le am, nu s'au decolorat deloc. Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyk Postat August 10, 2011 Autor Share Postat August 10, 2011 Salut. Cu imagini vectorizate sa te duci. Eu asa am facut la sfarsitul anului trecut, inca le am, nu s'au decolorat deloc. Adi si de unde iau vectorizarile astea , se gasesc pe net ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 si de unde iau vectorizarile astea , se gasesc pe net ? Gasesti poza pe net, si tot pe net gasesti programe pentru vectorizat. Eu la Africa am gasit direct facut. Good luck la googalit Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate