Sari la conținut

ruxi2k

Super Membru
  • Număr conținut

    1.217
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ruxi2k

  1. Donez casca open face Nitro, marime S. A fost purtata de max 10 ori. Are o problema cu vopseaua exterioara care era cauciucata si a devenit super lipicioasa. Cred ca mege curățată cu ceva diluant.
  2. Esti foarte tare! Astept cu nerabdare sa mai postezi. Ai respectul meu pt proiect. Eu am o teava batuta de profesionisti la 11m pt udat gradina... 100 lei/m, lucrarea a durat cam 6h cu tot cu montat pompa la suprafata.
  3. Exact! Anul trecut am vazut cam 10 Suzuki Samurai sau Jimny... erau pline de rugina Inclusiv sasiul era gaurit de bagai mana...Foarte multe vopsite peste rugina. Unele sunt "reparate integral", dar este posibil sa te iei cu mainile de cap... Nu stiu de unde au unii asa imaginatie... gasesc niste solutii uluitoare (cele mai multe proaste, dar uluitoare). Eu am abandonat proiectul. (Am trecut la alta vechitura.)
  4. Nu vreau sa fiu carcotas, dar daca s-a uns lantul si apoi nu tine frana, mie imi suna a ulei pe disc...
  5. Problema nu e rampa, care se rezolva usor, eventual cu o scandura groasa, ci vecinii. Pe de alta parte, unele beciuri au multa umezeala ceea ce va duce la o degradare rapida a moto. Cred ca e mai usor sa o legi bine in fata blocului, mai ales daca stai la parter, plus o alarma eventual cu pager.
  6. Salut, Frumoasa! Sa o stapanesti sanatos! Cum o simti fata de ER6F. Si eu sunt incantat de motorul lui ER6 si ma gandesc in viitor la Versys. Ai facut o diagnoza sa vezi daca are erori? Sistemul de diagnoza e similar cu ER6-le model 1? Te intreb fiindca probabil stii ca exista o problema destul de comuna (nu deranjanta) la partea cu reglarea aerului la primele modele.
  7. Pai da, si in cazul de fata, axul transmite mișcarea prin unul din cabluri pana la maneta, nu? Oricum, ce vreau sa zic este ca nu e normal ca maneta sa stea accelerata.
  8. Am urmarit la mine pornirea la rece. Maneta de acceleratie sta normal si cand e socul automat. Nu pot sa scad turatia. Turatia cu socul pornit e unxeva la 1300. Daca doriti pot sa fac si un filmulet. La mine socul astăzi a fost cam 30 de secunde. Spor!
  9. Tng, am tot respectul pentru tine, nu contest ce zici Ideea este ca am exact același motor din acelasi an, care la pornire are soc automat si sta la 1500rpm timp de max 2 min. Ma retrag din discutie sa nu incurc oamenii! Numai bine!
  10. Si eu zic la fel. Cel mai probabil unul dintre cabluri trage invers, ca si cum accelerezi. Posibil sa fie rupte ceva fire si prinse in camasa fac un efect de arc. Da-le jos, curata-le, greseaza-le si mare grija la montat. Evental, in primul rand poti scoate capatul de la cabluri din partea motorului sa vezi daca mai face asa. Pornirea merge fara acceleratie asa poti sa vezi daca sta bine relantiul.
  11. Ma bucur ca ti-a iesit montajul! Alarma ta are si posibilitate sa setezi sensibilitatea senzorului?
  12. Exact asa trebuie sa faca! Practic este o masura de siguranta daca ai dezaramat din greseala si nu ai plecat la drum (adica nu ai bagat cheia in contact). Este similar cu deschisul usii la masina, pentru a nu se rearma. Repet, incearca dupa ce dezarmezi sa atingi firul orange la + de la baterie. Vei vedea ca nu se mai armeaza.
  13. Si eu zic ca e firul orange. Si eu am facut exact cum zici tu, am legat firul respectiv la lumina lampii spate care se aprinde cand pui contactul. Daca nu era legat firul respectiv, se rearma dupa 25 de secunde. Oricum, pe + de la alarma ai o siguranta, deci daca faci un scurt accidental se arde siguranta si nu prajesti altceva.
  14. La unele reprezentante lipesc codul in torpedou. Asa am citit si eu pe net si asa era si la mine.
  15. Eu am lipit o bara de masina cu piese de lego (original) - din cate am inteles sunt tot ABS si BISON Polymax Tine foarte foarte bine dupa 3 ani desi a mai fost tensionata pe la borduri sau mormane de zapada.
  16. Eu am pus anul trecut Eneos 10W-40 de la un coleg de forum si mi s-a parut bun. Mi s-a parut chiar ca nu a mancat ulei deloc. Inainte, cu Motul 5100 am completat f putin. Ce parere aveti de Repsol? Cum este comparativ cu Motul semisintetic (ULEI MOTO REPSOL 4 TIMPI SPORT 10W40 1L)?
  17. Salut, Si eu iti propun Audi TT (v2), BMW Z4, Fiat 500 Abarth (doar sa gasesti in banii astia, ca multi vanzatori pe olx numesc Abarth, varianta 500 Sport cu 100HP) si bineinteles Mazda MX8 (daca stii despre ce e vorba si esti pasionat de mecanica) Spor in cautari!
  18. ruxi2k

    MZ 125 Rt

    Faina motoreta. Caut si eu exact modelul asta, dar nu prea sunt cu acte si la un pret rezonabil. De curiozitate, poti sa ne spui cam cat a costat?
  19. Contractul nu e nevoie la notariat. Intreaba cine e vânzătorul. Eu am sunat la 3 anunțuri pe olx si la 2 samsarul zicea ca in contractul de vânzare cumpărare va fi numele proprietarului din Italia si eu cumparator. La acest moment, samsarul trebuie sa aiba masina inregistrata la fisc si sa iti poata da fiscal.
  20. Ce masina este? 500 Abarth? Era una in Bv de vanzare, luata de noua din RO. Daca vrei caut anuntul... Daca la RAR scot cartea inseamna ca nu e furata. Daca vanzatorul s-a oferit sa o scoata el, eu cred ca e ok masina... Important este sa faci actul de vanzare intre tine si samsar. Sa nu faci cum vor unii, un contract cu proprietarul din Italia, astfel incat samsarul sa nu apara in acte. Si eu am incercat sa aflu istoricul pt o Alfa luata de noua din RO, si mi s-a spus ca doar service-ul unde a fost masina imi poate da ceva... ei cica nu colaboreaza, nu au baza de date comuna.
  21. Scoate un bec si mergi la o benzinarie Mol. Gasesti sigur. Eu de acolo iau toate becurile. O gama larga au si in Dedeman. E un bec f. comun la auto. » Post actualizat in 30 Sep 2018 06:35 https://goo.gl/images/BwpjPM
  22. Da, a inlocuit tot. » Post actualizat in 30 Aug 2018 13:39 A dat jos pielea veche care a folosit-o ca matrita.
×
×
  • Creează nouă...