ardei Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 Daca la cateva mobre aducem si o masina sa care bagajele unde o putem lasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 (editat) Daca la cateva mobre aducem si o masina sa care bagajele unde o putem lasa? Langa camping in parcarea pensiunii sau la 200 de m. mai sus in parcarea pazita(cu plata). Editat August 24, 2011 de JEFF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobo7 Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 mai este vreo casuta disponibila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 (editat) mai este vreo casuta disponibila? Mai sunt 5 casute si cateva camere. Mai sunt 5 casute si cateva camere. 4 Editat August 27, 2011 de JEFF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catamadan Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 salut, merge careva din Bucuresti pe ruta Pitesti - Valcea - Transalpina - Sibiu - Fagaras - Rasnov? Plecare vineri (9 sep) dimineata la ora 7. ma opresc si eu la o bere (fara alcool) la Rasnov dupa care innoptez in Moeciu ... ma cheama datoria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sicilyano Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 salut eu as merge dar lucrez vineri hai de sambata si ne intoarcem duminica..ce zici? ap sunt 430 km..uite harta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catamadan Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Sambata nu am cum ... la pranz trebuie sa fiu in Buc ... atat am bilet de voie ) In plus vineri cred ca este mai liber decat sambata pe Transalpina ) Vezi ca harta nu arata drumul/ distanta corecta: Buc - Valcea: 181 km Valcea - Novaci: 78 km Novaci - Sebes: 135 km Sebes - Rasnov: 209 km Total: 603 km eu sper sa ii fac in 9 ore (cu tot cu niste pauze mici) ... dar ca sa fiu sigur ca nu ma prinde noaptea pe drum o sa plec pe la 7 dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sicilyano Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 drum bun si poate sunt alti doritori pt transalpina de sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 S-au rezervat toate casutele,mai sunt 4 camere de 3 pers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 SA VA PREGATITI CA VENIM SI VREM SA BEM !!!VINERI SEARA SUNTEM LA VOI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 prezent!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreisamoil Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Voi aparea si eu pe acolo, impreuna cu Tweety, incepand de sambata dimineata. Am de dat niste beri unor oameni (am o lista lunga pe coburi) si a cam venit vremea sa imi platesc datoriile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 S-au rezervat toate casutele si camerele de la pensiunea Valea Cetatii respectiv Hotel Acapulco,inseamna ca vom avea ceva lume Pentru cei care au ramas pe dinafara si n-am reusit sa-i mai servesc cu rezervare propun sa mai cautati pe net,e plin Rasnovul de pensiuni,probabil mai au ceva posibilitati de cazare daca nu HAI CU CORTUUUUUUUUUUUUUU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 @Jeff: am incercat sa te sun, no luck si ti-am trimis mesaj. Daca renunta cineva la cazare, o vreau eu! Am nevoie de o camera/casuta pt 2 oameni (insetati). Spor la pregatiri! @Jeff: check your messages, se pare ca s-a rezolvat. Te rog sa-mi confirmi si tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 @Jeff: am incercat sa te sun, no luck si ti-am trimis mesaj. Daca renunta cineva la cazare, o vreau eu! Am nevoie de o camera/casuta pt 2 oameni (insetati). Spor la pregatiri! @Jeff: check your messages, se pare ca s-a rezolvat. Te rog sa-mi confirmi si tu! o sa verifice, ai rabdare acu alearga cu pregatirile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 mi-e seeeteeeeee!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kronstadt Bikers Postat Septembrie 3, 2011 Autor Share Postat Septembrie 3, 2011 Off: Scuze pentru/din partea lui Jeff, este plecat din tara(momentan) si e mai greu cu raspunsul la telefon. On: 7 day's left! http://www.youtube.com/watch?v=CTxiW2S3KQU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Septembrie 4, 2011 Share Postat Septembrie 4, 2011 ok, ca sa intelegeti de ce tip. mi-a fost cedata o casuta. ne vedem vineri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 hai sa incerc si eu-daca mai are careva o casuta in plus-ma ofer voluntar sa o preiau contra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ardei Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 un gratar putem face?sa stim sa venim cu cele necesare...:)teoretic ar trebui sa putem ca doara e camping dar asa este civilizat sa intrebi gazda.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Subscriu celor spuse mai sus, vreau sa stiu si eu daca este permis focul in incinta camping-ului.. ca deh.. ce face romanul prima data cand ajunge undeva, Face Focul, sa semnalizeze:))) Acum pe bune, e voie.. daca nu, nu-i suparare:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 pai eu ma gandesc ca baietii sunt pregatiti cu gratare cu tot...sau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kronstadt Bikers Postat Septembrie 5, 2011 Autor Share Postat Septembrie 5, 2011 Nu, in interiorul campingului nu se poate face foc de gratar. Sorry! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 eh lasa ca fac focul in cort, acolo n-ar nimeni ce sa imi zica.. asta mai ales in conditiile in care se anunta vrem,e rece si destul de frigutz:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ardei Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 nasol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate