blacktoaster Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 eu am votat, dar sper ca ai vazut regulamentul... "Organizatorul va calcula, retine de la castigator si vira la bugetul de stat impozitul aferent veniturilor din premii si jocuri de noroc, conform art. 75 alin. 1, art. 77 alin. 1, alin. 3, alin. 5 si alin. 6 din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile, cad in sarcina exclusiva a castigatorilor." hmm o sa coste ceva...Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Cu toata bunavointa , dar fratilor voi va uitati un pic ce si unde postati ? Aici e un topic dedicat pozelor de la intruniri moto, respectiv Free Bikers Week 4 ... ce legatura are asta cu motoare puse premiu nu stiu pe unde si voturi si alte chestii ? Rog un moderator sa stearga cele doua posturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Lasa ba Aline, ca daca tot e popular topicul asta, zic si io, ca de ce nu-mi merge rockfm pe imac.... poate se gaseste vre-un meserias in imac sa-mi rezolve problema..... Acuma ON TOPIC, zau ca-mi pare rau ca n-am ajuns anul asta la voi, dar la anu' fac cumva si vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blacktoaster Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Alineee, ai dreptate am gresit.. am raspuns fara sa ma uit unde postez, imi recunosc greseala, data viitoare voi fi mai atenta, acum incerc inca sa ma acomodez cu postatul aici. ca sa indrept greseala si sa fiu pe subiect am atasat cateva poze facute de mine la intrunirea care imi face vara mai frumoasa. Respect. Mfg Carmen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ada Teo Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 Cine are rabdare sa caute (sunt cam multe),gasiti aici pozele de la mine: https://picasaweb.google.com/101423245708362331216/FreeBikersWeek4Nandru2011# am vazut si o poza cu mine si un amic din aiud, poza nr 95 , eu ma vedeam foarte putin. Am pus si eu cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Decembrie 26, 2011 Share Postat Decembrie 26, 2011 PRIMA editie a unui festival moto in judetul Hunedoara : FREE BIKER'S WEEK 1 - AUGUST 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 PRIMA editie a unui festival moto in judetul Hunedoara : FREE BIKER'S WEEK 1 - AUGUST 2008 mama Achime ce tanar erai )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate