Sari la conținut

yonick

Super Membru
  • Număr conținut

    884
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj-Napoca
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Virago decincitreis'cinci "Neagra"
  • Numar Moto
    CJ 14 GVU

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Virago dedoijumate "Neagra"
  • Interests
    Motociclistii rezista in trafic...

Vizitatori Recenți Profil

1.752 citiri profil

yonick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. yonick

    Dau Spre Donatie!

    1GB in Vodafone, castigat la Lais. Cod: 6XPAN7VT Merge doar cu cartela prepaid de la Vodafone. Trimiti codul prin sms la 2765 si dup'aia consumi bonusul in 7 zile, ca expira. Bine'nteles ca primul venit, primul servit.
  2. yonick

    Util

    Salve! Intrebare pentru colegii din Aiton. Stiti ceva case de vanzare in zona aia? Pretenu' Gugal nu m-a ajutat prea mult in privinta asta. Bine-nteles ca trebuie sa fie mari, noi si moca, eventual multe sa am de unde alege Platesc informatia in bere. Multam fain, Nick.
  3. yonick

    Util

    Tu ai fost la Stelco. Doo chestii diferite. Io am fost cu masina la ambele si cei de la Stelco se mirau de ce au lucrat cei de la Sturimex... m-au intrebat daca am sudat singur p'acolo )
  4. Pentru ca asa trebuie, plm... Semnalizezi cu 50m inainte in localitate si cu 100m inainte afara din localitate. La duduia respectiva semnalizarile se aprind probabil doar din ajunul craciunului pana dupa anul nou.
  5. Ar mere prinsa in masina pe oglinda plafoniera... Mi-ai dat idei Pisoiule
  6. yonick

    BURSA LOCALA

    Are careva o sursa ok de tuica de prune? Ma intereseaza doar de prune, fara amestecuri sau alte cele si peste 50 de volti. Preferabil sa se poata degusta inainte de achizitie. As cumpara acum 8-10L, si ma intereseaza si pe viitor. Multam fain, Nick.
  7. yonick

    BURSA LOCALA

    Trag pamant pe ele anunturi... Cuki tata, da quote ca mi-am phootoot creierii juma' de ceas pana am cetit si pe pagina anterioara... Vlad, a ta mai este valabila? Dau link la nevasta sa vad daca-i place.
  8. Daca mai intereseaza pe cineva... http://www.manager.ro/articole/auto/regimul-juridic-al-masinilor-istorice-in-romania-28877.html http://www.retromobil.ro/ce-trebuie-sa-stim-despre-vehiculele-istorice.php » Post actualizat in 14 Jun 2016 12:38 Cu ocazia asta ma laud si io: Honda VF700 Sabre din 1984. Am mai pus-o pe un topic despre Sabre, dar vre-un harnic a sters topicul cu totul... Ceva idei de cioparit? Io ma tot gandesc, dar tot la Cafe Racer ajung...
  9. Viroaga ramane in familie deocamdata. Multam fain de urari. » Post actualizat in 10 Jun 2016 12:44 De purtat o sa ma poarte saraca pe unde m-a purtat si Neagra, ca n-are incotro
  10. Ca sa nu fac topic nou, ma gandesc sa-l resuscitam pe asta... Posesori de Sabre?!?!? Nimeni nimic? A mea e VF700 Sabre, nu sora ei de 750. Model 1984. Daca initiatorul topicului mai are ceva poze cu motocicleta sa dupa modificarile din oct 2008, il rog sa le puna aici. Sunt putin curios... Ma gandesc cum naiba sa o fuck chopper, dar toate avioanele din cap au o singura destinatie: caffe racer Aici sunt poze cu iapa. Ceva idei de customizare?!?
  11. yonick

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Stiu ca se gata mai repede ambreiajul, dar imi asum asta. D'aia ziceam ca nu tre' sa faca si altii ca mine, e doar alegerea mea. Tocmai ca-i chestie de obisnuinta... m-am invatat asa si mi-e mai usor. La fel m-am invatat si sa franez numai cu fata dupa ce mi-am indoit pedala de frana si nu mai ajungeam la ea. La chestia cu frana inca lucrez. La aia cu plecatul cu a doua, imi place asa.
  12. yonick

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Daaaaaa M-am grabit la tastat. Daca merea aia mica cu 225 o aveam si acuma. » Post actualizat in 14 May 2016 07:19 Asa m-am obisnuit. Mi-e mai comod sa nu tot mestec in benzina, cand opresc ramane intr-a doua, de la stop plec primul ca nu mai pierd vremea cu bagatul in viteza si peste toate astea, prima e prea scurta intre doua semafoare. Nu spun ca asa cum fac eu e bine, sau ca ar trebui sa faca toata lumea la fel. Spun doar ca asa fac eu si mi-e bine asa.
  13. yonick

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Eu la aia mica de 250, schimbam numai in limitare. Cu precizarea ca plecam cu a doua de pe loc. Am reusit performanta de 225 km/h, la 130 de kg in viu, cat aveam atunci si ceva bagaje. Oricum, eu personal prefer sa merg putin supraturat, chiar daca se simte la consum.
  14. yonick

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Nu, ala de pe Virago, pe care l-a dat jos.
×
×
  • Creează nouă...