asdfghjk Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 (editat) am fost we asta. buc - piatra neamt sosea buna si dreapta, iti face si capul ci cauciucul patrat. macar mergi, in cca 4 ore ai ajuns. piatra neamt - lacul rosu, drum cam prost dar nu cu gropane, am prins insa o aglomeratie de nedescris. peisajul neingrijit, multa taranime, lipsa parcari si locuri civilizate. km de soproane din acelea ca pe valea prahovei pline de kitch-uri chipurile folk- art. nu trebuiau sa ii lase sa se aseze acolo, mutileaza natura. spre bicaz idem, acelasi drum cam prost si foarte aglomerat, acelasi jeg. ce mi-a placut, pe tot drumul pana la piatra neamt, mai ales in zona bacaului, f curat si multe case noi facute cu gust, nu ca cele din bucuresti, cutii cu gauri. inca cateva mai sunt ultimele Editat August 15, 2011 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriell94 Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 Superbe peisaje ... inafara de drum . Cat mai multe plimbari ... asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 Si ceva poze de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 Frumoase peisaje:) . Cat de inclinate erau,virajele, acele de par? Vad ca amandoi aplicati metoda "supermoto" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 (editat) Frumoase peisaje:) . Cat de inclinate erau,virajele, acele de par? Vad ca amandoi aplicati metoda "supermoto" Doar cateva viraje ca in poza... eu scoteam piciorul de plictiseala. Era foarte aglomerat. Editat August 15, 2011 de knox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat August 15, 2011 Autor Share Postat August 15, 2011 Frumoase peisaje:) . Cat de inclinate erau,virajele, acele de par? Vad ca amandoi aplicati metoda "supermoto" pai cred ca au fost vreo 5 toate, relativ inclinate dar nu de speriat, m-am invatat sa merg ca pe scuter cu picioarele atarnand de lene sau amorteala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate