KESU Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 (editat) valahmc.ro Editat August 17, 2011 de bykerkess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 foarte fain si frumos... acum cateva luni... acum e asfalt, aglomerat si in curand si murdar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Au asfaltat drumul spre Boloboci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 (editat) Au asfaltat drumul spre Boloboci? Nu inca, au ajuns pana in Saua Dichiului unde se separa in spre Bolboci si spre Piatra Arsa... din cate am inteles urmeaza asfalt pe ambele tronsoane... sa vezi gratare, peturi, aglomeratie si slapari la babele... Editat August 17, 2011 de b374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Nu inca, au ajuns pana in Saua Dichiului unde se separa in spre Bolboci si spre Piatra Arsa... din cate am inteles urmeaza asfalt pe ambele tronsoane... sa vezi gratare, peturi, aglomeratie si slapari la babele... Eram prin zona uichendul asta, am trecut de la Malu cu Flori spre Pietrosita. Daca stiam ca e drumul bun spre Boloboci o luam si eu. Next time. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 bucata cu rosu e asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 s-a dus dracu toata zona, adio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat August 17, 2011 Autor Share Postat August 17, 2011 (editat) De acord cu partea cu asfaltul si manelele pozele sunt facute acum doua saptamani-nu stiu daca au mai inaintat au ba -am inteles ca vor incepe lucrarile si din jos dinspre sanatoriu Moroieni pana la Bolboci! Pana acum nu vedeai pe drumul asta decat motoare si ceva masini de teren Editat August 17, 2011 de bykerkess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Pana acum nu vedeai pe drumul asta decat motoare si ceva masini de teren Si bicle. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Pana acum nu vedeai pe drumul asta decat motoare si ceva masini de teren Complet fals. Am fost eu acu doi ani intr-o duminica si la plecare am depasit cateva zeci de turisme pana la Moroeni. Nici nu vreau sa ma gandesc cate sute au fost in total. Nu cred ca numarul lor poate creste semnificativ. Zona era compromisa de foarte mult timp. Doar la inceputul anilor 90 ce a mai fost frecventabila. Spor, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 La ultimul Revelion am ajuns cu Skoda Octavia la Padina pe varianta Sanatoriu. E adevarat, pe zapada drumul era mult mai practicabil decat vara. Acum nu o sa mai fie probleme de acces in Padina decat o zi - doua dupa vreun viscol. Pana baga plugurile. Iar dincolo, pe Dichiu - platou accesul motorizat cred ca va ramane restrictionat pana la Piatra Arsa. Babele - Omul sunt in Rezervatia Naturala Bucegi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat August 17, 2011 Autor Share Postat August 17, 2011 (editat) Complet fals. Am fost eu acu doi ani intr-o duminica si la plecare am depasit cateva zeci de turisme pana la Moroeni. Nici nu vreau sa ma gandesc cate sute au fost in total. Nu cred ca numarul lor poate creste semnificativ. Zona era compromisa de foarte mult timp. Doar la inceputul anilor 90 ce a mai fost frecventabila. Spor, De la Moroieni in sus ajungi la Brasov pe Paduciosu pe asfalt- deci nu conteaza cate vehicule ai depasit pana la Moroieni ci cate ai intalnit de la Moroieni incolo spre sanatariu sau de la Cuibul cu Dor spre bolboci -cam asa arata drumul in 2010 Editat August 17, 2011 de bykerkess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate