silviu_rs_125 Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 sal tuturor. De curand sunt posesorul unui sv 650 *99.Sunt f multumit de el dar dupa ce se incalzeste motorul imi tzacane la relanti lantul de distributie.Ce imi recomandati,mai merge sezonu asta sau sa schimb tot kitu de distributie? ms/.papa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 pe net e greu de spus. in fata motorului e altceva. s-ar putea sa nu fie nimic la distributie, s-ar putea sa fie vreun cuzinet care are "inceput de sfarsit". mergi la un mecanic de incredere. problema la noi e ca nu prea exista... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 De obicei este exact invers. Distributia bate la rece, nu la cald. Dupa ce se incalzeste motorul nu mai auzi bataia. De aceea e posibil sa fie altceva, nu distributia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Mda mai degraba la cald cand se subtziaza oloiul sa fie vreun cuzinet cum a zis si @stress. Trebuie neaparat ascultat fiindca asa doar sa isi dea lumea cu parerea nu rezolvi nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Oameni buni daca bate cuzinet in doua ture la rosu sa ales prafu.Problema ta este la distributie,pastile,lant intinzator. Eu pariez ca este intinzatorul,cine se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate