andrei_pro89 Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 Am 1500 de Eur si vreau sa-mi cumpar un Enduro Hard sau un Cross. Nu vreau sa fie sub anul 2000, si sub 400 cmc ( din cate am intels este mai rezistenta la uzura ) Eu am in vedere YZ 400. Voi ce credeti ? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 Eu zic ca e prea mic 400, incearca un 800 ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 vezi si asta /index.php?/topic/666036-ktm-620-exc-1998/page__p__2914716#entry2914716 . Are si cuplu nu doar putere =>accelerezi bine, mai faci si treaba pe sosea ca DR-ul, si e usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiu.moto Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 Salut!! Pentru Hard Enduro iti trebuieceva usor si tot odata si puternic , asa ca eu iti recomand sa te uiti si la Yamaha TT 600 are un raport foarte bun de asemenea si un cupludestul de mare. Si eu am una asemanatoare si iti zic sincer ca nu te lasa niciodata la greu. NUMAI BINE SI NOROI DIN PLIN ps: motorul cel mai potrivit este acela care iti place tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 Salut!! Pentru Hard Enduro iti trebuieceva usor si tot odata si puternic , asa ca eu iti recomand sa te uiti si la Yamaha TT 600 are un raport foarte bun de asemenea si un cupludestul de mare. Si eu am una asemanatoare si iti zic sincer ca nu te lasa niciodata la greu. De acord, cel putin un 600.Are un cuplu fenomenal.Urci peste tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_pro89 Postat August 25, 2011 Autor Share Postat August 25, 2011 Salut!! Pentru Hard Enduro iti trebuie ceva usor si tot odata si puternic , asa ca eu iti recomand sa te uiti si la Yamaha TT 600 are un raport foarte bun de asemenea si un cupludestul de mare. Si eu am una asemanatoare si iti zic sincer ca nu te lasa niciodata la greu. Inteleg ce zici dar vreau sa ies din categoria Enduro/Touring unde se claseaza si DR-ul Meu de 650 Se 96' si Yamaha TT 600 la limita. Sanatate. Dar ce parere aveti de YZ ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 Dar ce parere aveti de YZ ? E foarte bun. Pentru circuite de motocross. Te apuci de motocross? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiu.moto Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 Salut!! YZ-urile sunt bune , ,,,, acum depinde ce vrei de la el REZISTENTA sau ADRENALINA . Daca vrei rezistenta atunci 4T este cel mai potrivit ,,iar daca vrei adrenalina atunci 2t este motorul tau DAR este o singura precizare :cele in 2T se gata mai repede , cum zicea UNU " VIATA SCURTA SI GLORIOASA" asa ca alege cu mare atentie si nu uita sa te gandesti ceea ce vrei sa faci cu el NUMAI BINE si NOROI DIN PLIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat August 28, 2011 Share Postat August 28, 2011 Mare om "UNU" asta al tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_pro89 Postat August 29, 2011 Autor Share Postat August 29, 2011 M-am cam razgandit... Fiind un inversunat utiliozator de DR mi-am dat seama ca nu pot trai fara On road. Ce parere aveti de WR 400/450? Cum se manifesta ON-ROAD cat si OFF - RAOD?, din pacate nu am avut niciodata ocazia sa folosesc unul. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 Atunci ramai la DR. Cu banii respectivi iti pui la punct macar un DR. De ce vrei alta motoreta? Pt greutate mai mica? Ia-ti un 2T enduro pt fun factor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vargoneti Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 Salut!! Pentru Hard Enduro iti trebuieceva usor si tot odata si puternic , asa ca eu iti recomand sa te uiti si la Yamaha TT 600 are un raport foarte bun de asemenea si un cupludestul de mare. Si eu am una asemanatoare si iti zic sincer ca nu te lasa niciodata la greu. NUMAI BINE SI NOROI DIN PLIN ps: motorul cel mai potrivit este acela care iti place tie la 130 de kile pt hard enduro? nu stiu cum va dati voi dar mie mi se pare extrem de grea pt hard ,sau poate sunt doar eu mai neindemanatic daca vrei hard enduro iati un 2T si nu o sa regreti(pot confirma asta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate