andro_cd Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Andro, pe mine nu ma deranjeaza! Curelusa vine sub barba, nu atinge gatul! Poate doar daca tii capul in piept! Dar cel mai bine ar fi sa pui una in cap caci nah, sunt gaturi si gaturi! mersi pentru raspuns, toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Dintre cei care aveti Uvex Enduro, imi poate spune cineva daca deranjeaza catarama atunci cand inghiti (marul lui adam nu se poate deplasa din cauza cataramei)? As vrea sa cupar un UVEX ENDURO si intreb pentru ca eu am marul lui adam mai pronuntat si am avut problema asta cu o alta casca de la UVEX (am cumparat-o de pe internet si nu am putut sa o port). Da, e jenanta la inceput, probeaza inainte cel mai bine, pe mine m-a enervat dar m-am obisnuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 26, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2012 Dintre cei care aveti Uvex Enduro, imi poate spune cineva daca deranjeaza catarama atunci cand inghiti (marul lui adam nu se poate deplasa din cauza cataramei)? As vrea sa cupar un UVEX ENDURO si intreb pentru ca eu am marul lui adam mai pronuntat si am avut problema asta cu o alta casca de la UVEX (am cumparat-o de pe internet si nu am putut sa o port). nu am simtit asaceva , eu sunt multumit ...cert este ca nu incape in topcase de 28 litri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat August 11, 2016 Share Postat August 11, 2016 Topic reînviat ! Nu intra in topcase nici daca ii dai jos cozorocul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate