Sari la conținut

andro_cd

Membru
  • Număr conținut

    169
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de andro_cd

  1. andro_cd

    BURSA LOCALA Brasov

    vand ghete moto "probiker active' (https://www.louis.de/en/artikel/probiker-active-short-touring-boot/219150?list=96881014) -usoare si comode -cumparate de pe louis.de -au fost purtate o singura data -le vand pentru ca ma strang -au marimea 44, eu port marimea 44 si ma strang, asa ca sunt mai degraba bune pentru cineva care poarta marimea 43 -pe site sunt 39.95 euro, le dau cu 25 euro (sau 110 lei) - pret fix 074352332 sau codrin.andronic @ gmail.com
  2. amortizorul meu si-a pierdut uleiul din rezervorul de preload. l-am umplut anul trecut cu ulei de furca, dar acum iar s-a scurs. asa ca ma gandesc la unul nou, chiar daca economic nu prea se justifica achizitia. si-a schimbat cineva amortizorul cu altceva decat original? mi-ar prinde bine niste pareri. ca optiuni la momentul actual am gasit: -yss (~1700 lei) - tailandeze, putine informatii despre ele -hagon (~1800 lei) - am auzit numai de rau despre ele -wilbers (~2000 si ceva lei) - de calitate dar se spune ca nu la fel ca hyperpro -hyperpro (~aproape 3000 lei) - cam scumpe
  3. Uitati-va ce bijuterie au facut niste polonezi pornind de la un F650 !!! http://thebikeshed.cc/2014/03/06/red-hot-chili-customs-f650/
  4. Salut, si eu vreau sa ies maine la o tura, dar ma gandeam la un traseu mai de enduro peisagistic. De ex zizin>vama buzaului>maneciu sau sacele > valea doftanei > creasta baiului > azuga > sacele. Daca iti surade ideea tie sau altcuiva, mi-ar face placere sa mai merg cu cineva. 0743523342, codrin.
  5. Am observat saptamana asta ca a inceput sa scartaie suspensia spate. Amortizorul pare sa functioneze inca. Are un scartait ca de arc, asemenea unui pat care scartaie , atunci cand tensionez/detensionez suspensia spate cu mana. Are cineva idee de unde ar putea fi?
  6. ofer procesor Sempron LE1150 + cooler codrin.andronic [arond] gmail.com
  7. S-a intamplat cuiva sa ii curga uleiul de la reglajul de preload al amortizorului? (acum practic an reglaj 0 la preload. rebound-ul e inca ok) Din ce-am cautat pe guagle, cica nu prea mai ai ce-i face. Dar totusi, poate s-a gasit cineva inventiv pe aici pe forum si imi poate da niste sfaturi. Multumesc
  8. Am observat niste scurgeri pe la capacul de la pompa de frana fata (nu s-a umblat acolo niciodata). Banuiesc ca s-a stricat diafragma (garnitura). Am cautat putin pe net de unde cumpar de obicei piese (motobins.co.uk si motorworks.co.uk) si nu am gasit. Nici realoem nu m-a convins ca s-ar gasi piesa asta separat. Daca a mai avut cineva dilema asta, il rog sa ma ajute cu un sfat.
  9. Si pe mine ma ingrijoreaza pompa de apa, cu toate ca acum nu da semne de uzura. Am insa 39k km la bord si ma gandeam sa fac in vara o tura mai lunga de vreo 4000 km dar parca n-as desface acum s-o inspectez, mai ales ca abia am schimbat uleiul. Cred ca cel mai bine ar fi sa comand un kit de reparatie si sa il iau cu mine pe drum. Voi pe la cati km ati avut probleme cu pompa de apa? (pe f650.com vad ca media ar fi aprox 35k km)
  10. Ai suficiente poze cat sa iti trezeasca amintiri placute oricand le revezi; si asta e suficient. Iti multumesc ca m-ai ajutat sa calatoresc pin aceste locuri minunate, chiar daca doar cu gandul. La cat mai multe aventuri frumoase si multa sanatate!
  11. Dintre cei care aveti Uvex Enduro, imi poate spune cineva daca deranjeaza catarama atunci cand inghiti (marul lui adam nu se poate deplasa din cauza cataramei)? As vrea sa cupar un UVEX ENDURO si intreb pentru ca eu am marul lui adam mai pronuntat si am avut problema asta cu o alta casca de la UVEX (am cumparat-o de pe internet si nu am putut sa o port).
  12. Sina din plastic care protejeaza bascula de lant, se gaseste undeva de cumparat sau doar la comanda la cei care aduc piese OEM?
  13. Varful Lacauti sau "Poarta Vanturilor" intereseaza pe cineva? Nu stiu foarte multe detalii despre drum. Am auzit ca ar fi unul din Comandau jud Covasna. Posibil sa fie si din Vrancea vreun drum. Din ce am mai citit pe net, se poate si inopta la statia meteo de pe varful Lacauti. Eu as vrea sa merg dar parca nu m-as aventura de unul singur
  14. Gino, intotdeauna primesc deschis parerea altora despre mine, dar nu le accept in forma aleasa de tine. Tu de ex ai putea lucra la a fi respectos, modest si mai putin irascibil. Cat despre club, mi-am pierdut interesul

  15. Lantul de Transmisie. E uzat inegal probabil. Ar fi bine sa il schimbi, decat sa ai vreun incident.
  16. stii tu vorba aia... cat dai atata face? daca incepi sa schimbi chestii pe la ea, o sa coste destul de mult.
  17. spuneam anul trecut ca mi-am facut niste protectii pentru furca, dar nu am pus si poze. acum am avut ocazia sa fac cateva poze, pentru cei interesati (la fel am facut si pentru amortizorul spate).
  18. Mie nu imi miroase a fum. Dar la cat spui ca iti consuma, nu-i de mirare ca miroase. Sau poate iti iese fum pe la garnitura de la evacuarea gazelor din motor. Legat de carburatoare, daca stie cineva si recomanda un service de incredere, care sa curete (sau reconditioneze dupa caz) si sa sincronizeze/regleze carburatoarele (inclusiv masurarea nivelului CO2), il rog sa ne dea un semn. (preferabil in bucuresti/brasov/iasi)
  19. Cunoste cineva diferenta intre placute de frana standard si cele SINTERIZATE? Trebuie sa cumpar un set si nu stiu ce sa aleg. Se merita diferenta in plus pentru cele sinterizate? Dupa 15.000 km, placutele mele de pe spate s-au uzat inegal - cea din interior e uzata complet, cea din exterior (care e impinsa de piston) e uzata doar putin. Mie mi se pare suspecta treaba. Voi ce parere aveti?
  20. dupa ce am mers cu un kawasaki ninja 250 si am vazut ce frame faine are pe fata, le-as schimba si eu, chiar daca ajung la maneta de frana, insa cred ca e foarte scump ca faci o astfel de schimbare. La kawasaki puteam frana doar cu 2 degete si puteam tine acoperita frana; avea o maneta de frana progresiva - putin moale la inceput, dar foarte eficienta - zici ca avea servo. La F650 e tare din start, maneta e foarte departe si trebuie sa franezi cu toate degetele si sa tragi tare de maneta - niciodata nu mi-a inspirat incredere frana de pe F650, chiar daca sunt suficient de puternice (pacat ca e greu de folosit). Tind sa cred ca asa e si la motoretele voastre, nu doar la a mea.
  21. foarte frumos la cat mai multe astfel de excursii!
  22. motoreta mea se inclina spre dreapta cand iau mainile de pe ghidon. nu stiu daca e asa de cand o am sau s-a dereglat intre timp. la viteza nu sunt indicii ca ar fi roata stramba... sau poate nu se simte... oricum merge bine cu mainile pe ghidon. ce e de facut si unde?
×
×
  • Creează nouă...