DAC MOTORS Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 La rugamintea familiei Madalinei Avram ( Harley X ), DAC MOTORS va invita la lansarea post-mortem a cartii : "Direct si Sincer". Lansarea va avea loc in data de 03.09.2011. La ora 10:00 la mormantul Madalinei va avea loc o slujba religioasa, iar de la ora 11:00 la Restaurantul Nasul si finul, din str. Cimpoierilor, nr 12, sect. 4 (colt cu bd. C-tin Brancoveanu)va avea loc lansarea de carte. Pretul unei carti va fi de 10 ron, iar fondurile care se vor strange vor fi donate in scopuri caritabile. Cu respect, DAC MOTORS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 puteti sa dati si voi m. multe detalii legate de povestea fetei. imi cer scuze dar nu o cunosc. si ma gandeam sa-i trimit pe colegii de la Antena1. asta daca se vrea, bineinteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 puteti sa dati si voi m. multe detalii legate de povestea fetei. imi cer scuze dar nu o cunosc. si ma gandeam sa-i trimit pe colegii de la Antena1. asta daca se vrea, bineinteles. /index.php?/topic/497329-accident-mortal-bucuresti/ este vb despre MADALINA AVRAM.HARLY X.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 @rideron.. ar fi frumos sa mai vedem un reportaj despre madalina si qaz. Nici eu n-am cunoscut-o, dar accidentul ei m-a marcat si niciodata n-o sa uit ziua aia neagra de martie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 cei care pot veni sunt rugati sa confirme pt prezenta daca se poate multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 daca nu putem veni,de unde putem cumpara cartea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 daca nu putem veni,de unde putem cumpara cartea? amanunte de la mama madalinei,dar stiu ca are o intelegere cu ceva firma pt difuzare nu stiu mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johann800 Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 amanunte de la mama madalinei,dar stiu ca are o intelegere cu ceva firma pt difuzare nu stiu mai mult Daca aflii ceva,te rog posteaza,si eu as dori achizitionarea cartii..nu am putut fi prezent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baixinho Postat Septembrie 4, 2011 Share Postat Septembrie 4, 2011 chiar vizavi de restaurantul unde a avut loc parastasul de un an Âşi jumătate este un market (MegaImage sau ceva de genul, nu am reținut). cartea poate fi cumpărată de la standul de ziare din magazin. nu Âştiu care, dar îmi imaginez că nu sunt 100 de standuri. Âşi mai poate fi cumpărată Âşi de la un chioÂşc care se află în fața ministerului transporturilor. la fel, nu Âştiu unde este chioÂşcul, dar mă gândesc că se poate afla destul de uÂşor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 multumim celor care au participat chiar si gindul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 LA MULTI ANI MADALINA FII ALATURI DE NOI IN CONTINUARE ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Vreau si eu o carte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 PACAT AZI AR FI IMPLNIT 31 de ani PACAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 PACAT AZI AR FI IMPLNIT 31 de ani PACAT AZI A IMPLINIT 31 DE ANI MADALINA TRAIESTE IN INIMILE CELOR CARE AU CUNOSCUT-O Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate