Vittore Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 (editat) suna cam asa : Buc - Pitesti - Valcea - Horezu - Novaci - Ranca - Obarsia Lotrului - Voineasa - Brezoi - Calimanesti - Valcea - Pitesti - Buc = 600 km kilometrajul reiese din harta de mai jos la care adaugati 180 km x2 pana la Valcea si retur eu as pleca cel tarziu la 7 dimineata dimineata , Militari Petrom , sa mai si casc gura p-acolo . Editat August 29, 2011 de Vittore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 suna cam asa : Buc - Pitesti - Valcea - Horezu - Novaci - Ranca - Obarsia Lotrului - Voineasa - Brezoi - Calimanesti - Valcea - Pitesti - Buc = 600 km kilometrajul reiese din harta de mai jos la care adaugati 180 km x2 pana la Valcea si retur eu as pleca cel tarziu la 7 dimineata dimineata , Militari Petrom , sa mai si casc gura p-acolo . Drum bun! Sa nu pleci mai tarziu de 7 ca oricum e foarte mult drum pentru o singura zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 La 7 e cam târziu dacă vrei să mai caÂşti Âşi gura. Un prieten a venit aÂşa Âşi a plecat la 6.obositor drumul dar este frumos, o să mergi cam repejor dacă vrei să-l faci într-o zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 am facut exact ruta asta, drumul era cam praf pe voineasa- brezoi, cu tronsoane in lucru. nu stiu ce-o mai fi acum. as merge si eu sambata, nu stiu incotro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
supercurat Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 suna cam asa : Buc - Pitesti - Valcea - Horezu - Novaci - Ranca - Obarsia Lotrului - Voineasa - Brezoi - Calimanesti - Valcea - Pitesti - Buc = 600 km kilometrajul reiese din harta de mai jos la care adaugati 180 km x2 pana la Valcea si retur eu as pleca cel tarziu la 7 dimineata dimineata , Militari Petrom , sa mai si casc gura p-acolo . Salut !...eu plec pe 2 si ma intorc pe 3 septemb. si fac urmatorul traseu: Buc-Valcea-Novaci-Sibiu-Brasov-Bran, cazare la Poiana Marului(superbitate de zona) si intoarcerea a 2-a zi Brasov-Cheia-Valeni Munte-Buc. Daca te intereseaza varianta, te rog sa ma suni. Suntem 2 FZR-uri 1000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Septembrie 2, 2011 Autor Share Postat Septembrie 2, 2011 salut , merci , din pacate atat Vineri cat si Duminica sunt legat de Bucuresti , drumuri bune s-aveti ! nu va inghesuiti asa multi , suntem 2 in Buc si 2 de la Pitesti , la 7 la Petrom Militari plecarea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate