edysson Postat Septembrie 4, 2011 Share Postat Septembrie 4, 2011 (editat) Dupa o zi de vineri cu prelungiri pana la 3 dimineata am zis ca dam o tura ca de sfarsit de sezon. Traseu:Alba-Turda-Cheile Turzii-Rio de Posaga-Arieseni(cascada)-Zlatna(Dealu' Mare) si Alba.Putin asfalt,offroad si reparatii. Editat Septembrie 4, 2011 de edysson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.rinker Postat Septembrie 4, 2011 Share Postat Septembrie 4, 2011 traiasca asrici:D arici* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Septembrie 28, 2011 Autor Share Postat Septembrie 28, 2011 traiasca asrici:D arici* Noroc cu aricii ca altfel lasam carenele pe coclauri Noroc cu aricii ca altfel lasam carenele pe coclauri Cu poze noi de sfarsit de toamna mai vine careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Ianuarie 11, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2012 Cui ii este dor de sezonul de vara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 Cui ii este dor de sezonul de vara? VAI! daca o tine tot asa imi imi pun cuie pe roti si ies asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Ianuarie 27, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2012 VAI! daca o tine tot asa imi imi pun cuie pe roti si ies asa... Si pe mine ma batea gandul zilele astea sa ies,dar cica se anunta friguri de minus 15 grade,plus ca in ultimele zile a nins pana s-au schimbat banii.Nu-i bai ca asa stau in garaj si imi pregatesc celelalte moto pe cand da caldura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 @edysson, la Bikes on ice ajungi? Dacă da, să mă tragi și pe mine de o mînecă, voi fi acolo cu Uralul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Ianuarie 27, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2012 (editat) @edysson, la Bikes on ice ajungi? Dacă da, să mă tragi și pe mine de o mînecă, voi fi acolo cu Uralul! Nu stiu daca ajung,desi nu e departe de mine,ideea e ca acum am doar un supermoto care nu prea am ce cauta cu ea pe zapada.restul nu am actele la zi la ele.Sa vedem daca se topesc putin zapezile,cred ca sint sanse sa ajung..... Oricum mai tinem legatura. Editat Ianuarie 27, 2012 de edysson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 ahhh ce dor mi-ai facut de cheile turzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate