craksman Postat Septembrie 15, 2011 Autor Share Postat Septembrie 15, 2011 A fost zguduiala mare Ca pe la munte,ancestral Pacat ca nu ai apucat sa faci si poze.......)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Doar cateva... Sa remarcam o superba blonda... Sper ca nu era doar o pasagera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Sa remarcam o superba blonda... Sper ca nu era doar o pasagera. ai remarcat o superba blonda .. in persoana "Cristina Soloc" corealizatoarea motomagia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 KRONSTADT BIKERS motoParty 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Intr-adevar, e superba... si nu era pasagera, chiar ea a condus masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Cateva si de la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 KRONSTADT BIKERS motoParty 4 Haidi uai! Ase de putine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 ai remarcat o superba blonda .. in persoana "Cristina Soloc" corealizatoarea motomagia De unde stii matale pe care dintre blonde a remarcat-o? Am pus 3 exemplare acolo. Si mai am... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 De unde stii matale pe care dintre blonde a remarcat-o? Am pus 3 exemplare acolo. Si mai am... cam 15 gB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Mai multe pe siteul valah! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrl13 Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Filme:<--click here! Poze:<--click here! Multumim organizatorilor pentru modul in care s-a desfasurat totul, muzica excelenta, palinca incredibila si munca depusa in general. Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate