Sari la conținut

Scanteie slaba


secbiker
 Share

Postări Recomandate

Am o problema cu dt de 125 modelul mai vechi, care a functionat foarte bine pana nu a inceput sa faca probleme Cdi-ul. Cum puneam cdi de alt motor identic functiona bine. Cateodata mergea bine si cu cdi-ul lui, cateodata nici nu pornea numai dadea rateuri. Cdi-ul vechi a fost trimis la reparat si nu s-a mai intors. Ieri m-am enervat ca-l tot vad acolo si nu-l foloseste nimeni zic sa incerc sa-l fac. I-am adaptat un cdi de aprilia sr 50 care are aceleasi fire cu cel original dar problema este ca porneste numai impins, nu are scanteie numai la turatie mai mare. Am trei bobine(statoare) si toate scot doar max 22 volti curent alternativ ce mie mi se pare putin pentru aprndere in c.a. Cititoarele toate trei arata acaleasi rezistente la masurare. Ce as putea face pentru a amplifica scanteia sau ce alt cdi as putea adapta sa functioneze odata?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Scanteie slaba? E buna bujia? Incearca cu alta bujie si vezi daca e la fel. Daca e la fel, verifici bobina de inductie. O masori si compari cu valorile din manual. Daca aia iese inseamna ca CDI-ul e problema. Iei unul de la dezmembrari si iti faci mobra sa mearga "odata" :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bujii au fost incrcate multe, din dezmembrari tot am incercat dar nu gasesc modelul ce sa ce potriveasca la LC2, bobinele le-am masurat (de inalta tensiune si citorul) si la toate 3 alrinderile au valori similare, asa ca nu inteleg de ce nu de scanteie mai puternica. Sa necesite ceva cdi mai special, am mai adaptat la alte motoare cdi-uri chinezesti si alea au functionat.

 

Ieri am mai incercat cu mia multe cdi-uri dar scanteia este tot slaba, ar trebui sa fie albastra. Tot caut peste tot dar nu gasesc acest model de cdi, vad ca este ceva special deoarece ridica tensiunea pentru bobina de la doar 20 volti, restul cdi-urilor parca au ca intrare si 170 volti. Pun o poza da daca are cineva acest model.

post-15045-0-81221400-1316066647_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...