Diabolic_Nightwing Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Salut , am dezmembrat motorul de tula Cutie de viteze impecabila , ambielaj + rulmenti + biela stare impecabila , ambreiaj Tot interiorul motorului este de vanzare ...preturi micute 0767506745 sunati oricand Multumesc Si am venit si cu cateva poze cu piese ce le am . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 (editat) ..... ce rautacios esti...... Lasa omu' sa-si vanda piesele (nu de alta dar la cat de putini detinatori de Tula pe 2 roti sunt...topicul o sa se "duca'n jos" repede si va fi nevoit sa caute topicul dedicat marcii, singur, fara indicatii).......... Editat Septembrie 22, 2011 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 alt topic lu cezeu care pica lantu hai du-du si iara du Chiar ca trebe putina curatenie pacilea, dar e plecata fomeia de serviciu, ca ailalta na mai vrut sa stea la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Chiar ca trebe putina curatenie pacilea, dar e plecata fomeia de serviciu, ca ailalta na mai vrut sa stea la munca. Ailaltă Âşi-a dat demisia, că Âşi-a găsit loc mai bun de muncă Âşi clienți mai drăguți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 stii,n-am facut armata,insa circula o vorba p'acolo - pana vine femeia de serviciu,spalati voi coridoarele si wc-urile Daca aveam eu butoane pardon, maturi mopuri farase, faceam curatenie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate