bogdancbr Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 Accident la coletina spre mec, eram pe partea opusa, am vazut un motor kavasaki,honda,suzuki, vechi, erau 2 ambulante si politia, erau 2 notociclisti acolo si am intrebat daca e ok motociclistul si a zis ca nu stie multe.nu am putut sta nult din pacat.sper sa nu fii patit nimic motoristul. A postat o prietena pe fb...am trecut si eu pe-acolo avea mana stanga ridicata deci mai respira..iar la 2 min a venit si SMURD'ul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 Ceva indicii despre motocicleta? Starea motociclistului? De cate ori apare un topic fara specificatii exacte, tresar cand suna telefonul...Prea multi prieteni si cunostinte decedate sau ranite in ultimul timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Septembrie 18, 2011 Autor Share Postat Septembrie 18, 2011 Motocicleta n-am vazut-o...era un seat ibiza alb pe sina de tramvai.. si el in fata ei intins pe jos....am vazut un scuter langa trotuar dar cred ca era vreun gura-casca ca era intreg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 Sa va linistesc, e cel mai bun prieten al me, unu cu o toyota avensis, am impresia, era stationat pe partea dreapta si a vrut sa intoarca pe trecerea de pietoni, a incarcat sa culce motorul, a fost acrosat cu spoileru si s.a tarat motoru vreo 20 m pe bulon. sumt cu el la floreasca, e totul, nici o fractura, doar zgarieturi pe genunchi. Motorul nu are nimic.,ii multumesc celui cu masina din spatele motoristului care l.a protejat si a stat ca martor Ps era un batranel la volan Cer scuze pt greseli de ortografie dar scriu de pe tel. va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 Sa va linistesc, e cel mai bun prieten al me, unu cu o toyota avensis, am impresia, era stationat pe partea dreapta si a vrut sa intoarca pe trecerea de pietoni, a incarcat sa culce motorul, a fost acrosat cu spoileru si s.a tarat motoru vreo 20 m pe bulon. sumt cu el la floreasca, e totul, nici o fractura, doar zgarieturi pe genunchi. Motorul nu are nimic.,ii multumesc celui cu masina din spatele motoristului care l.a protejat si a stat ca martor Ps era un batranel la volan Cer scuze pt greseli de ortografie dar scriu de pe tel. va multumesc Bine ca-i O.K. Merci pt. info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 Pentru nimic, mai inca creo 5 moto care vroiau sa opreasca dar le.am spus ca.i ok. Le multumesc si lor... Mai erau inca * Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ronee Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 Despre mine e vorba, sunt ok...nu-mi amintesc foarte multe dar fizic sunt ok, cateva juliturii/lovituri S-ar putea sa plec azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 Declaratia martorului i-am luat-o eu. E important ca a existat contact desi mosul sustinea ca nu. Pm pt detalii daca e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate