Sari la conținut

Ronee

Membru
  • Număr conținut

    110
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    VFR 750F

Informații profil

  • Motociclete detinute
    GS500E, CBR600F

Ronee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ronee

    Accident Panduri

    Da, este un VFR 750F. Ca al meu. Sanatate colegului.
  2. Salut dragi colegi, am pus la vanzare motocicleta mea. Daca este cineva in cautarea unui RC36 mai multe detalii aici -> /index.php?/topic/697285-honda-vfr-750f-rc36i/ Numai bine tuturor.
  3. La asta m-am gandit prima oara. M-am inarmat cu WD40 Multumesc frumos pentru ajutor. Numai bine tuturor!
  4. Am revenit. Am scapat ieftin. Era vorba de siguranta din releul de pornire. Nu era arsa, era doar iesita putin din el...probabil am agatat-o din greseala la decarenaj. Posibil sa ajung si eu sambata la smaeb. Pleaca cineva din sectorul 3? Poate mergem impreuna.
  5. Multumesc mult, Thunderbyte. O sa incerc si revin.
  6. Multumesc pentru raspuns. Da se aude. Releul a fost inlocuit toamna trecuta. Unde ar fi localizat electromotorul? Mersi.
  7. Salut, vin si eu cu o problema : Pacient : RC36 1st. Problema : Nu invarte. Porneste decat impinsa. Baterie noua, totul bine si frumos in mers. Sa fie electromotorul? Multumesc anticipat.
  8. Am vazut ca nu este un topic cu donatii si cereri pentru Bucuresti sau cel putin nu am gasit si m-am gandit sa incep eu. As avea nevoie de un TV, cine nu are ce face cu unul si ii ocupa spatiul sa dea un semn. Eu in schimb pot oferi ca donatie un cauciuc 180/55/17 Pirelli Dragon, care mai merge cativa km. Daca am gresit locatia topicului rog un moderator sa il mute. Multumesc si sa auzim doar de bine.
  9. Ok, unde mai exact?
  10. Pentru mine e ok si la Constitutiei.
  11. As veni si eu daca aveti bunavointa de a ma impinge in cazul in care nu-mi mai porneste la plecare... Sa-mi spuneti doar care ramane punctul de intalnire.
  12. Salut, cred ca as putea sa vin si eu astazi. Pana la urma la 19:00 la Constitutiei? Multumesc anticipat.
  13. Salut, eu am exo-400 si pot sa iti spun ca este cea mai buna casca dintre cele pe care le-am avut (shoei xr800, shark s500, agv k3). Foarte bine aerisita, foarte confortabila si destul de silentioasa. Nu am reusit sa testez exo-500 insa din ce am vazut pe net este superioara lui exo-400. In concluzie un + de la mine. Sanatate si asfalt uscat.
  14. Ok, multumesc mult. Va salut.
  15. Va multumesc mult pentru raspunsuri. Ar putea sa ma ajute astazi cineva cu masurarea bateriei la intalnire? Azi spre exemplu a pornit fara probleme desi aseara nu. Multumesc inca o data si astept reply in cazul in care ma puteti ajuta cu masurarea.
×
×
  • Creează nouă...