CARMELLA Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 (editat) dupa chef, uite acu mai pun o tura de poze, ultimele cu peisaje mai am poze de la baiaramu de sambata spre duminica, precum shi poze de duminica!!! deci mai dureaza cateva zile pana le termin de pus DMW-uleeeeee........lasa frate peisagistica pentru cineva care are cu ce (aka ATW).... memoria ta mare (a aparatului)...nu e suficienta....rezuma-te la instantanee... Editat Noiembrie 1, 2006 de CARMELLA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 dovezi in acest sens Intrucat din dovezile prezentate de dl. avocat DMW reiese ca unii s-au distrat iar altii au muncit (unii la gratar, unii la facut poze, altii la privit)..... pun alte dovezi ale distractiei generale.... P.S. DMW-ule ceea ce ti-am spus in legatura cu peisajele.....e valabil si pentru instantanee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 poze II Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorel93 Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 am avut fotograf asa ca vin pozele tinte d.m.w Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_kid Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 A fost foarte frumos poate mergem si de revelion Urmatorul set de poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 asa da poze!! sa se vada ca suntem oameni seriosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 (editat) Bah, ia mai terminati cu pozele ca ma oftic rau ca nu am mers si eu. Editat Noiembrie 1, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_kid Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 @legionaru - data viitoare sa vii si tu Promit ca-ti fac cel putin 5 poze Si ultimele poze de la noi : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Bah, ia mai terminati cu pozele ca ma oftic rau ca nu am mers si eu. pai.... oftica-te!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 bravo baieti ma bucur pentru voi...cu ocazia asta am aflat si eu de existenta cabanei vidraru. eu stiam pensiunea cu acelasi nume e tot pe la baraj.... da pe partea cealalta oricum s-a uitat cabanierul la mine precumcurca la lemne cand l-am intrebat de niste baieti cu motoare... poate data viitoare o sa reusesc sa ma orientez in teren ceva mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 bravo baieti ma bucur pentru voi...cu ocazia asta am aflat si eu de existenta cabanei vidraru. eu stiam pensiunea cu acelasi nume e tot pe la baraj.... da pe partea cealalta oricum s-a uitat cabanierul la mine precumcurca la lemne cand l-am intrebat de niste baieti cu motoare... poate data viitoare o sa reusesc sa ma orientez in teren ceva mai bine Gogule, probleme măhhh!! De, Dorele, eu te-am întrebat dacă Âştii unde e cabana Vidraru, nu te-am întrebat de pensiunea cu acelaÂşi nume!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate