easy rider Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 stiti ceva se zice ca intr o tara dezvoltata comunistele n-au ce cauta. evident romania nu este o tara dezvoltata ca germania dar procesul este ireversibil. eu cred ca noi care iubim astfel de motoare ...care se mai si strica uneori, ar trebui sa fim mandri de pasiunea noastra. pastrati traditia ! pastrati comunistele!!! pastrati va mandria !!! old timer forever!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 asa esteeeee....bv....asa cum japonezii si-au pastrat sabiile si artele, noi sa ne pastram mobrele si comunistele, portul popular si muzica populara sunt curios cum ar arata un motorist imbracat asa pe o comunista uleioasa...eu daca nu mesteresc la jucaria mea ma plictisesc asa ca, long live comunistele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 asa esteeeee....bv....asa cum japonezii si-au pastrat sabiile si artele, noi sa ne pastram mobrele si comunistele, portul popular si muzica populara sunt curios cum ar arata un motorist imbracat asa pe o comunista uleioasa... Eu am o haina din aia taraneasca de vreo 80-90 de ani E grea ca naiba, dar tine de cald si face senzatie Ar fi o idee sa ies anul viitor cu ea la intalniri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 uite niste comuniste care sfideaza designul japonez... omuletul din fotografie este proiectantul sef de la IZH I.P.Mozhorov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 uite niste comuniste care sfideaza designul japonez... omuletul din fotografie este proiectantul sef de la IZH I.P.Mozhorov Bun post. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 de ce vreti sa imbolnaviti oamenii cu pozele astea? am baut ca boul o sticla de pepsi, nu mai am nevoie de altceva sa-mi ridice ritmul cardiac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Traiasca comunistele . Sint bune rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 CLASIC SI NU plastic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Parerea mea e ca ce ne place la comuniste si la motocicletele vechi in general este designul si nu faptul ca se strica si se repara f des! La fel ca si in industria masinilor si la motoare incepe sa se intample acelasi lucru. Parca toate seamana intre ele. Parca toate sunt desenate de acelasi om. O masina daca este excentrica este catalogata drept urata. Mie mi-au placut si mi-ar placea sa revina moda si designul anilor 70. Masinile si motoarele de atunci parca aveau alta personalitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 asa e frate...acum e moda asta tampita...si nu numai la masini so motoare...asadar, traiasca comunistele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Octombrie 28, 2006 Autor Share Postat Octombrie 28, 2006 am sperat sa gasesc niste old timeri vad ca mai sunt , mai exist. sa traiti bine , si fara accidente. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 comunistele nu vor muri niciodata , reprezinta un stil de viata ba chiar o religie pot spune...tot timpul se va mai gasi vreun nepot mostenitor de vreun ij sau mz de la bunelu.. Va salut si va respect..numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 comunistele nu vor muri niciodata cine stie, vremurile nu merg in favoarea lor. cand nu mai ai cu ce sa intretii o masinarie.. renunti pana la urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Atata timp cat statul cere taxe vamale mari, accize, etc, nu se vor mai importa comuniste si incet incet vor deveni raritati si istorie. Pe mine ma batea un gand sa-mi iau lada niva dar cand mi-am dat seama ca in realitate masina e vreo 6000E si eu tre sa dau pe ea 10k am zis pas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate