Sari la conținut

Old Timer Forever


easy rider
 Share

Postări Recomandate

stiti ceva se zice ca intr o tara dezvoltata comunistele n-au ce cauta. evident romania nu este o tara dezvoltata ca germania dar procesul este ireversibil. eu cred ca noi care iubim astfel de motoare ...care se mai si strica uneori, ar trebui sa fim mandri de pasiunea noastra. pastrati traditia ! pastrati comunistele!!! pastrati va mandria !!!

old timer forever!!!!!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asa esteeeee....bv....asa cum japonezii si-au pastrat sabiile si artele, noi sa ne pastram mobrele si comunistele, portul popular si muzica populara :( sunt curios cum ar arata un motorist imbracat asa pe o comunista uleioasa...eu daca nu mesteresc la jucaria mea ma plictisesc :hug: asa ca, long live comunistele

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asa esteeeee....bv....asa cum japonezii si-au pastrat sabiile si artele, noi sa ne pastram mobrele si comunistele, portul popular si muzica populara :( sunt curios cum ar arata un motorist imbracat asa pe o comunista uleioasa...

Eu am o haina din aia taraneasca de vreo 80-90 de ani

E grea ca naiba, dar tine de cald si face senzatie

Ar fi o idee sa ies anul viitor cu ea la intalniri :hug:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Parerea mea e ca ce ne place la comuniste si la motocicletele vechi in general este designul si nu faptul ca se strica si se repara f des!

La fel ca si in industria masinilor si la motoare incepe sa se intample acelasi lucru. Parca toate seamana intre ele. Parca toate sunt desenate de acelasi om. O masina daca este excentrica este catalogata drept urata. Mie mi-au placut si mi-ar placea sa revina moda si designul anilor 70. Masinile si motoarele de atunci parca aveau alta personalitate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

comunistele nu vor muri niciodata , reprezinta un stil de viata ba chiar o religie pot spune...tot timpul se va mai gasi vreun nepot mostenitor de vreun ij sau mz de la bunelu..

Va salut si va respect..numai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Atata timp cat statul cere taxe vamale mari, accize, etc, nu se vor mai importa comuniste si incet incet vor deveni raritati si istorie.

Pe mine ma batea un gand sa-mi iau lada niva dar cand mi-am dat seama ca in realitate masina e vreo 6000E si eu tre sa dau pe ea 10k am zis pas.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...