sobru Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 buna ziua, ma numesc dan am 25 ani si sant din m-ciuc si vreau si eu sa i-au o motocicleta si am sa i-au treaba e in felu urmator am gasit o honda din 94 de 600 f2 iar pretu e la 1050 euro si voi primi si 2 casti, vreau sa stiu ce credeti daca pretul e bun, motocicleta are aproximativ 46000 km iar in ultimi 2 ani nu a fost folosita, deoarece proprietaru e plecat din tara de aproape 4 ani. a fost schimbata la ea lantu, uleiul si saboti de frana. inca nu am permisu dar pana la anu o sa am si permisu, vreau sa stiu si eu niste sfaturi generale, ce trebuie sa schimb cand, daca e recomandata pt incepatori. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 nu arata rau. pretul mi se pare destul de bun la prima vedere. acum ramane de vazut starea tehnica. e cam periculoasa pt un incepator, dar depinde de tine. cum faci cu actele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Daca starea tehnica e buna ia-o. O sa fie un pic mai greu de manevrat la inceput, dupa aia nu o sa te mai saturi de ea Si neaparat pune-i cauciucuri recente, cele de pe ea cu siguranta s-au intarit dupa atatia ani si risti sa faci buf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sobru Postat Septembrie 27, 2011 Autor Share Postat Septembrie 27, 2011 a probat-o un prieten si eram si eu pe mnotor, accelereaza bine franele tin bine si a zis ca nu bate si nu suna nimic la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 nu arata rau. e cam periculoasa pt un incepator... Tin sa te contrazic. Nu e sportiva pur sange, e mai iertatoare, are o acceleratie liniara, e incadrata la categoria sport-touring, comoda la drumuri lungi, consum rezonabil si motor trainic. Pretul e foarte bun. Acum daca tu ai fost cu unul priceput si ti-a spus ca e ok, ia-o. Daca esti responsabil cu viata ta si o iei treptat cu pilotatul o sa te indragostesti de ea. Dupa achizitie iti recomand sa schimbi uleiul, lichidul de racire, verifica sistemele de franare, o curatare si sincronizare de carburatoare, bujii, lantul, pinioanele, lichidele, suspensiile, gumele. Cu un maxim 250 euro ti-o pregatesti pentru noul sezon. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sobru Postat Octombrie 15, 2011 Autor Share Postat Octombrie 15, 2011 Tin sa te contrazic. Nu e sportiva pur sange, e mai iertatoare, are o acceleratie liniara, e incadrata la categoria sport-touring, comoda la drumuri lungi, consum rezonabil si motor trainic. Pretul e foarte bun. Acum daca tu ai fost cu unul priceput si ti-a spus ca e ok, ia-o. Daca esti responsabil cu viata ta si o iei treptat cu pilotatul o sa te indragostesti de ea. Dupa achizitie iti recomand sa schimbi uleiul, lichidul de racire, verifica sistemele de franare, o curatare si sincronizare de carburatoare, bujii, lantul, pinioanele, lichidele, suspensiile, gumele. Cu un maxim 250 euro ti-o pregatesti pentru noul sezon. Bafta! multumesc frumos de sfat, sper sa iasa treaba buna, si da am s-o iau responsabil ca vreau sa mai traiesc inca am luat motoru pana la urma si i-am gasit o problema deocamdata,cred ca e dus simeringu de la un brat al telescopului, aici e si poza si inca o rugaminte sfatuiti-ma ce anvelopa sa i-au am inteles ca sant de circuit care sant moi si se duc repede, din acelea nu vreau, vreau o anevelopa, ori sh cu care sa merg macar 5000km sau daca nu una noua cu care sa merg macar 10000km. va rog sa imi recomandati ceva. marimea e 160/60/17. multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 29, 2011 Share Postat Octombrie 29, 2011 Semeringul se rezolva usor si relativ ieftin, insa vezi, daca tot te apuci si desfaci telescoapele, schimba si uleiul din ele, pun pariu ca e negru si vechi, apoi pui semeringuri noi, de ule si de praf. ulei* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 gumele alea numai de circuit nu-s. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 gumele alea numai de circuit nu-s. Asa, si ce legatura are asta cu ce s-a scris anterior aici in topic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sobru Postat Noiembrie 11, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2011 i-am tras si o vopsea intre timp, rezultatul e cam asa acum sa caut si ceva stikere cat mai apropiate de original si o sa fiu multumit iar man, da stiu ca is duse cauiucurile pana incepe sezonul le schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_eugen Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 Eu nu vazusem peea destule motive sa o vopsesti ... deci as avea impresia ca ai luat cateva trante ... dar e viata ta . Fiind incepator , era MULT mai bine daca o vopseai culori mai deschise . Ia macar stikere mai "aprinse"si vezi ca se gasesc niste benzi reflectorizante care se pun la roti . Vre-o 50 ron pt ambele parca sunt . Era bine sa lucrezi mai intai la mecanica , consumabile , reglaje , apoi protectii si restul pt ea si pt tine si abia dupa ce faceai cativa mii de km cu ea si nu o tranteai , te interesa aspectul . Asta e parerea mea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sobru Postat Noiembrie 14, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2011 (editat) pai n-am cazut cu ea pt ca nu m-am dat cu ea inca....inca n-am permis de vopsit am vopsit-o ca nu-mi place albastru, imi place negru, am sa pun si pe benzi autocolante reflectorizante pe roti, sis per sa gasesc si ceva autocolante reflectorizante, si niste crash-paduri, in eventualitatea ca voi cadea, dar sper sa nu se intample asta. comsumabilele in mare sant schimbate, probleme tehnice nu are, imi mai trebuie baterie, simeringuri noi la telescoape si anvelope Editat Noiembrie 14, 2011 de sobru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriell94 Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 S-o stapanesti sanatos !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sobru Postat Septembrie 22, 2012 Autor Share Postat Septembrie 22, 2012 asa arata dupa 3000 km petrecuti impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 Cam putin 3000km intr-un an Nici eu nu inteleg de ce ai vopsit-o, culorile originale dadeau mult mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sobru Postat Septembrie 22, 2012 Autor Share Postat Septembrie 22, 2012 atata a fost sa fie , poate la anu mai mult, mie nu-mi place albastru si rozu care era pe ea, imi place mai mult asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasquinel Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 Faina Honda, s-o stapanesti sanatos. Mi-am luat si eu CBR F2 si merge ceas. CBR-ul are totusi o problema specifica modelului: releul de incarcare. Din cauza faptului ca e pozitionat sub carena, nu beneficiaza de racire eficienta si se arde. Iti spun asta in cazul in care te vei trezi vreodata fara curent in baterie, sa nu te apuci sa desfaci tot motorul. In rest, merge brici. A, a mea mai are un defect: nu cade. In trei luni de cand o am, nu am reusit sa o trantesc niciodata. Pun si o poza, sa ma laud: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sobru Postat Septembrie 22, 2012 Autor Share Postat Septembrie 22, 2012 arata ft bine se vede ca ai mai pus pe ea cate una alata, eu n-am avut inca probleme cu releu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 Eh, depinde si de noroc, la unii cade desi o intretin, altii isi bat joc de ele si merg mult si bine Acum, cu km, eu am glumit Mult spor la facut km in continuare, sezonul nu s-a incheiat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate