redhair Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 ceva detalii? nu se mai spune nimic pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 ceva detalii? nu se mai spune nimic pe aici? A fost o intilnire intre 12 si 14 august la Mizil, cred ca urmatoarea este in 2012, care mai apuca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Septembrie 27, 2011 Autor Share Postat Septembrie 27, 2011 nuu....e una care se vrea a fi ultima pe anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Poti sa vi sa facem intrunire in doi, ultima sau aproape ultima...ne descurcam noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Septembrie 27, 2011 Autor Share Postat Septembrie 27, 2011 Poti sa vi sa facem intrunire in doi, ultima sau aproape ultima...ne descurcam noi. nu cred ca am deschis topic pt agatat.doar pt info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 Cred ca ai auzit ca sint Serbarile Toamnei la Mizil in perioada 30.09 - 02.10, ca despre intilnire moto nu se stie nimic. Poti veni, sint tarabe, gratare, formatii, ca la bilci aproape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Septembrie 29, 2011 Autor Share Postat Septembrie 29, 2011 ar fi o intrunire. dar next week-end . nu acum. s-a comunicat prost data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate