CatalinC Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 Salutare , am nevoie si eu de o recomandare , de un service sau de un baiat priceput , si de incredere care sa imi schimbe si mie un termostat la o dacie solenza , a luat-o randeaua de ceva zile si urca in draci apa , si imi e sa nu o dau in altele , sa ciupesc garnitura de chiuloasa sau alte minuni ! Stau in zona dristor , dar ma deplasez oriunde daca aveti pe cineva de incredere . multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 www.daciaclub.ro ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Septembrie 28, 2011 Autor Share Postat Septembrie 28, 2011 nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 E greu de schimbat? Nu poti tu singur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Septembrie 28, 2011 Autor Share Postat Septembrie 28, 2011 nu am instrumentele necesare , 1 la mana , si nu cred ca este greu , cu o mica documentatie de pe net se paote face , dar prefer sa nu ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 28, 2011 Admin Share Postat Septembrie 28, 2011 Du-te la orice atelier, ce mare scofala..treaba este simpla.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viteza ucide Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 dap, e chiar simpla. nu cu mult timp in urma mi-am schimbat termostatul la masina si nu a fost mare inginerie. poti sa mergi la orice service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate