Immortal22 Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 Chiar la intrare in Tamadau chiar pe sensul spre Lehliu.Un hornet sau CBR nu stiu sigur ce era dar intrase destul de urat intro Dacie Solenta sau Logan care venea din sens opus,nu am avut timp sa ma uit foarte atent,Nu stiu sigur daca masina a vrut sa taie curba sau motociclistu...Ambulata era acolo el era intins pe jos ..Ma grabeam foarte tare din aceasta cauza nu am putut opri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 Mai bine te opreai!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Japon Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 Ce culoare era motorul ? Tii minte de ce judet era numarul ?!!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 surse politienesti: moto Ducati, pilot ok, pasagera cu fracturi, se pare ca vina ai apartine motociclistului care a fortat depasirea desi masina semnlizase corespunzator intentia de a vira la stanga pe o straduta, iar linia continua interzicea depasirea (nu si viratul la stanga, in dreptul stradutei fiind linie intrerupta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate