Jump to content

bozoro

Super Membru
 • Posts

  2,380
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by bozoro

 1. Ia te uita!!! Un furtun sub scaun! :))))))))))))))))
 2. SKF in general sunt facti in china in ultima vreme. Koyo de Japonia sau Romania, FAG da sa fie de Portugalia nu de china...
 3. Aici si eu sunt de acord. Rulmenti ieftini, facuti prin china, dimensiuni aproximative, durata de vita mica. Pe testate si probate.
 4. ca ai franat odata pana ai parlit placutele. Si probabil acea situatie nu ai mai avut'o cu astea albastre.
 5. Brembo rosii pe spate nu mananca nimic. Au alta compozitie fata de fata si discul de spate este mult mai rezistent. Pe fata e problema asta. Daca pui albastre pe spate le termini repede mai ales daca mergi incarcat. Albastre fata si rosii spate cu Brembo e formula pe care o folosesc la toti de 10 ani.
 6. Aia este o protectie la pietre si alte resturi. Un scut se prinde de orice mai putin de motor. Nu va bazati pe el pe off road greu.
 7. Nu e greu dar trebuie sa ai ceva cunostinte mecanice altfel riscul sa gresesti e mare mai ales ca e din grafit si se poate strica usor. Si greseala se plateste in apa in ulei.
 8. Furtunele de benzina sunt din plastic cu o forma specifica si mufe rapide. Singurul de cauciuc este cel dintre injectoare. Nu merg puse integral de cauciuc tocmai ca pierd presiune in timp. Folositi originale ca nu se deteorioreza in timp.
 9. Jocul este din cauza suportului. Poti pune ce manete vrei, jocul ramane. Nu la toate se face joc, tine foarte mult de cine si cum o foloseste.
 10. Uelcam tu da club. Da sa stii ca merita niste cauciucuri mai bune saraca. :)))
 11. https://airtender.it/ asta ar fi o solutie Exista ambreaje Heavyduty
 12. Data viitoare sa ii asculti pe aia care iti spun sa iei naturala nu de plastic. Acum o sa ai vesnic o problema.
 13. Se face nu e o problema, nu trebuie oricum sa disperi ca pana pe la 50k nu prea am gasit iesite din tolerante. Doar ca e pacat sa opresti mobra acum cat e vreme buna cand putem sa o facem cand se strica vremea.
 14. Eu am problema exact invers. Ma dor oasele alea doua si implicit spatele daca saua e prea moale. Asa ca pana la urma tine de fundul fiecaruia.
 15. Oricum am observat diferente foarte mari in functie de reglajul pe inaltime al parbrizului. Cand e totul jos, e perfect pentru mine rau pentru pasagera, ii zgaltaie pur si simplu casca. Ridic parbrizul, e foarte bine la ea, apar la mine ceva turburente pe lateral dar amplificate de comunicator si nu foarte deranjante. Oricum eu merg incet in general asa ca pana la 110/120 nu deranjaza deloc. Mai am probleme cu turbulentele cand pun geanta de rezervor si imi arunca tot curentul sub casca si atunci e mai mare tambalaul.
 16. Pana la 180 ascult linistit muzica si ma inteleg cu pasagera. Dupa aia devine mai dificil. Poate si din cauza ca devin urlete???
 17. Se vede ca nu ati vazut bujii pocnite in motoare altfel ati schimba la 10000. Nu zic sa se exagereze acum, dar atat garanteaza producatorul izolatia ceramica a bujiei: 12000 la bujii normale 24000 la iridium. Evident fiecare producator de motociclete alege kilometrajul pe care il considera optim pentru produsele sale.
 18. Ori nu ai joc de loc la maneta (faci jocul de la reglajul de plastic de pe cablu) ori e TPS-ul dus si poate da simptomul asta. Da e de verificat ca mai pot fi si alte cauze.
 19. Nu are nici o legatura benzina. Se mai intampla sa rateze primele scantei si dai la automat degeaba. O lasi nitel si o ia la prima cheie dupa aia. Sau deschizi gazul la maxim. Pai de aia nu au pus fata. E sasie.
×
×
 • Create New...